bezár
 

zene

2019. 10. 02.
CAFe Budapest - Feledi János új darabj a Müpában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
CAFe Budapest - Feledi János új darabj a Müpában Feledi János Revenge (Élektra) című új darabját mutatják be október 19-én a CAFe Budapest Kortárs Fesztiválon a Müpa Fesztivál Színházban.

Az Euripidész Élektra című drámájából inspirálódó előadásban a megbékélés, a bosszú és a háborgó lelkiismeret által szított őrület feszül egymásnak - közölte a Feledi Project. Az esten látható lesz Feledi János Orfeusz című koreográfiája is. A szerelméért az alvilágba leszálló dalnok meséjét már-már rockzenét idéző energiával idézi fel Szentpáli Roland kompozíciója. Az előadásban élő koncertfelvétel hallható, mely a 2018. október 17-ei premieren készült a Budafoki Dohnányi Zenekar előadásában Hollerung Gábor vezényletével.

Az előadásban a Feledi Project művészei mellett a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékei is közreműködnek.

Kép forrása: Fidelio

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Virágh András Gáborral díjakról, pályája alakulásáról, az aktív zenélés szerepéről a komponálásban
Dirty Honey: Dirty Honey EP (2019)
A Vox Luminis és a L’Achéron koncertje a Zeneakadémián

Más művészeti ágakról

Kamaszlélektan szépirodalmi köntösben
irodalom

Az élőknek sem könnyű Az élőknek sem könnyű
Han Kang: Nemes teremtmények, Jelenkor, 2018.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés