bezár
 

art&design

2019. 12. 06.
Fedor art kiállítás a Kathia Tangóstúdióban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fedor art kiállítás a Kathia Tangóstúdióban Nánási Fedor első egyéni kiállítását a Kathia Tangóstúdióban tekintheti meg a közönség december 13-án, este 19 órától. Zenei aláfestésről Rácz Dénes gondoskodik.

Fedor fő témája a természet és a benne rejlő formavilág. A 25 éves művész, aki egyben a Katona József Színház díszítője, kiállításán az elmúlt néhány évben készült alkotásait mutatja be.

Munkái között láthatunk festményeket, tájképeket és 3D hatású arcképeket is. A képek egy része UV festékes technikával készült, melyeknek a megvilágítás különleges hatást kölcsönöz. Ezen kívül a művész olaj- és akrilfestékkel dolgozik.  

"A világ egyszerű és tökéletes" – állítja Fedor.

A kiállítás a Kathia Tangóstúdióban (Rákóczi út 20. 1/5 szám (7-es kapucsengő)) tekinthető meg december 13-án, este 7 órától.

HIRDETÉS

banner

A kiállítás hivatalos Facebook eseménye ITT található.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Apokrif jelenlét Apokrif jelenlét
Tillmann Ármin megnyitó szövege Minyó Szert Károly kiállításához
art&design

Színlelt archeológia Színlelt archeológia
Daniel Arsham munkássága
art&design

Forró tükör Forró tükör
Videóinterjú Kovács Lola képzőművésszel

Más művészeti ágakról

Interjú Rab Gyula tenor énekművésszel az énektanulmányok adta lehetőségekről, szerepeiről, hatásról és sikerről
Lichter Péter – Máté Bori: A horror filozófiája


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés