bezár
 

film

2020. 05. 23.
Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson Nagysikerű első közös regényük után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson bestselleríró.

 A világszerte 2021 júniusában megjelenő The President's Daughter című könyv történetének középpontjában egy volt amerikai elnök áll, akinek elrabolják a lányát. A Century kiadó csütörtök éjszaka lepte meg az olvasókat a bejelentéssel, megjegyezve, hogy a regényben "olyan részletek is szerepelnek, amelyeket csak egy elnök tudhat".

A Clinton-Patterson páros 2018-ban megjelent első közös regénye, Az elnök eltűnt több mint 3,2 millió példányban kelt el világszerte. A könyvet a Showtime televíziós hálózat dolgozza át a képernyőre, David Oyelowóval a főszerepben.

Fotók: Scott Roth, Orlando Sentinel

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Anna Winger, Alexa Karolinski: Unorthodox
Interjú Csepeli Eszter operatőrrel önismeretről, fejlődési folyamatról és meghatározó pillanatokról
Phoebe Waller-Bridge író-producer-színésznő pályaképe
Berlinale, 2020. február 20–március 1.

Más művészeti ágakról

Színház a karanténból: Milo Rau LENIN című előadásáról
The Lazys: Tropical Hazards (2018)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés