bezár
 

irodalom

2020. 06. 25.
Ünnepi Könyvhét: idén szeptemberben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ünnepi Könyvhét: idén szeptemberben Új időpontban, szeptember 17. és 20. között lesz  az Ünnepi Könyvhetet Budapesten, a Vörösmarty téren – értesítette a szervező MKKE a prae.hu művészeti portált.

A koronavírus-járvány miatt sajnos el kellett halasztani az eredetileg június elején megrendezendő 91. Ünnepi Könyvhetet. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete Örömmel jelenti, hogy megvan a könyvvásár új időpontja: 2020. szeptember 17–20. (csütörtöktől vasárnapig). A hagyományoknak megfelelően a Vörösmarty tér ad helyet a rendezvénynek.

Várják a régi és új olvasókat/kiadókat!

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Mécs Anna: Kapcsolati hiba, Scolar, 2020
irodalom

A figyelem térképe A figyelem térképe
Láng Orsolya Pályamatricák című kötetéről
irodalom

Miért beszélünk még mindig erről?, avagy nők az irodalmi térben Miért beszélünk még mindig erről?, avagy nők az irodalmi térben
(Élmény)beszámoló a tizenhatodik Szépírók Fesztiváljáról

Más művészeti ágakról

színház

Nem hűtlen ő, csak próbál kiigazodni Nem hűtlen ő, csak próbál kiigazodni
A Csapodárok című darabról
Zsolnai György: Spoiler. Esszék a minőségi sorozatok világáról
színház

Egy történet akkor jó, ha…
A Szkéné Színház Köztünk marad színházi játékának december 4-i alkalmáról
Bartók Béla halálának 75. évfordulójára


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés