bezár
 

film

2020. 12. 09.
Chadwick Boseman emléke előtt tiszteleg az MTV
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Chadwick Boseman emléke előtt tiszteleg az MTV Az MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time című különkiadásának Hero for the Ages kategóriájában posztumusz különdíjat nyert a közelmúltban elhunyt Chadwick Boseman, aki világszerte a Fekete Párduc című filmmel vált ismertté. A show december 13-án 20:30-tól, magyar felirattal az MTV Hungary műsorán is látható lesz – tájékoztatta a prae.hu portált a csatorna.

A másfél órás műsor megemlékezett a televíziózás és a filmvilág legszebb pillanatairól, egészen a nyolcvanas évekig visszamenőleg. A Vanessa Hudgens műsorvezetésével induló show-ban Hollywood legnagyobbjai kerültek reflektorfénybe: díjat kapott például Kristen Bell, Gal Gadot, Kevin Hart és Jason Segel is, de elismerték többek közt Jamie Lee Curtis és Kevin Bacon ikonikus alakításait is.

Chadwick Bosemanről a Hero for the Ages különdíjjal emlékeztek meg, Fekete Párduc eljátszásáért, valamint a hősies viselkedéséért a kamerák kereszttüzén kívül. A díjat kollégái, Don Cheadle és Robert Downey Jr. adták át, akik egyúttal tisztelegtek a sztár képernyőn nyújtott karaktere és a személyes küzdelmei előtt.

A showt 13-án  éjféltől és december 14-én 15:40-től ismétlésként is láthatják az érdeklődők az MTV Hungaryn.

Kép: MTV Hungary

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 14. Frankofón Filmnapokról
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről
Interjú Dér Asiával a Nem halok meg című filmje kapcsán

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés