bezár
 

zene

2021. 01. 07.
Pénteken kezdődik az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pénteken kezdődik az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál Pénteken kezdődik az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál, amely január 17-ig online várja a közönséget ősbemutatókkal, koncertekkel, beszélgetésekkel - közölte az MTI.

A pénteki nyitóhangversenyen Vidovszky László Schröder halála című zongoraműve hangzik el, az est második részét majd március 28-án tartják. Jövő vasárnap, január 17-én családi workshop lesz, emellett több ősbemutató és zoom beszélgetések is várják az érdeklődőket - mondta el Gryllus Samu zeneszerző, a fesztivál egyik alapítója.

A fesztivál kiemelt témája a játék, utalva többek között a játékosságra, a társas játékokra, a játékszabályokra, a játék komolyságára - közölte az alapító, hozzátéve: a januári időszakban az események az online térben érhetők el, több programot pedig - jellemzően azokat, amelyeken külföldi fellépők működnek közre - az év hátralévő, biztonságosabbnak ígérkező részében rendezik meg.

A programok a fesztivál honlapján és Facebook oldalán, valamint az intézmények - többek között a Zeneakadémia, Trafó, Fuga, Budapest Music Center, Müpa - honlapjain követhetők - fűzte hozzá Gryllus Samu.

Fotó: pixabay.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

135 éve született Wilhelm Furtwängler
Bartók összes hegedűs kamaraműve/1
Fehér Enikő és Radisz Afrodité a Kis Présházban, 2020. 10. 28.

Más művészeti ágakról

Interjú Vámosi Katalin operaénekessel, aki számára fontos az énektechnika, a magyar-, német- és franciaországi szakmai tapasztalatok és a családja
art&design

Letnji bioskop Letnji bioskop
A magyar performansz története 1966–2018 (9): Szerbiai magyar performansz: Nyári Mozi (1988-89)
art&design

Anarchia, raktárkoncert, graffiti Anarchia, raktárkoncert, graffiti
Orbán Viktor és Soros György dr. Máriás műtermében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés