bezár
 

zene

2021. 03. 15.
Claire Gibault a Párizsi Filharmóniában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Claire Gibault a Párizsi Filharmóniában A Diversita koncertsorozat következő állomását március 15-én 20:30-kor élő adásban közvetíti a Párizsi Filharmónia.

A Párizsi Filharmónia március 15-i online közvetítése ingyenesen elérhető az érdeklődők számára. A Diversita koncertsorozat ezen alkalmán Wolfgang Amadeus Mozart, Alexandra Grimal és Bartók Béla alkotásait hallhatjuk Claire Gibault, Rebecca Tong, Maria Joao Pires és nem utolsó sorban a Paris Mozart Orchestra előadásában.

Fotó: philharmoniedeparis.fr

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Our New Orleans: A Benefit Album for the Gulf Coast
zene

A Filharmónia Magyarország közel 20 online koncertet kínál márciusban
Kínálatukban a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfónikus Zenekar is szerepel
A 2021. február 21-i előadások
Színház otthonról - Amadeus a National Theatre at Home online közvetítésében

Más művészeti ágakról

Gondolatok a Cirkuszi Világnap délutánján
art&design

Geometrizált humanizmus Geometrizált humanizmus
Interjú Ábel Tamás üvegművésszel sikerről, külföldi kapcsolatépítésről, magyarországi megélhetésről, valamint művészeti ága helyzetéről
irodalom

Tóbiás Krisztián regényrészlete: Kisrózsifalva Tóbiás Krisztián regényrészlete: Kisrózsifalva
A Prae folyóirat Ragály-számából


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés