bezár
 

zene

2021. 05. 16.
Már elérhetők a Művészetek Völgye kedvezményes bérletei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már elérhetők a Művészetek Völgye kedvezményes bérletei A Balaton-Felvidék legnagyobb és legrégibb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye Fesztivál 2021. július 23. és augusztus 1. között nyitja meg kapuit. Május 21-ig kedvezményes áron vásárolhatunk 3 napos bérletet – írja a tixa.hu.

A Művészetek Völgye három különböző helyszínen, Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön közel 1500 programmal vár minden érdeklődőt. A látogatók elé egy igazán különleges és sokszínű paletta tárul. A fesztivál számos izgalmas lehetőséget nyújt, többek között könnyű-, komoly- és világzenei, népzenei és jazz koncerteket, színházi előadásokat, irodalmi esteket, zöld programokat, interaktív játékokat gyermekek számára is, illetve további közösségi programokat is.

A fesztivál 3, 5, és 10 napos bérletet, valamint napijegyet is kínál. A jegy- és bérletvásárlásról további információk az alábbi linken érhetőek el.

A kép forrása: tixa.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bach: szonáták és partiták hegedűre Itzhak Perlman előadásában
Az Ivan and the Parazol: Mást vártam című daláról
Interjú Baráti Kristóffal pályakezdésről, menedzselésről, külföldi lehetőségekről
A 2021. február 19-i előadások

Más művészeti ágakról

art&design

Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat
Interjú Schwéger Zsófia festőművésszel külföldi felsőoktatásban szerzett tapasztalatokról, kapcsolati háló építéséről és az időbeosztás fontosságáról
art&design

Balatont álmodom, s melléje magamat Balatont álmodom, s melléje magamat
Gondolatok Bodolóczki Linda „Nekem a Balaton” című kiállításának képeiről
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés