bezár
 

zene

2021. 05. 26.
Szabados György-emlékest
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szabados György-emlékest A Fonó Budai Zeneház június 11-i koncertjén emlékezik meg a magyar improvizatív zene atyjára, Szabados Györgyre – áll a Fonó honlapján. 

Tíz éve hunyt el Szabados György Kossuth-díjas zongoraművész és zeneszerző. Június 11-én nyilvános koncert formájában emlékezhetünk a nagymúltú tehetségre a Choose Extra Cheese, a Pozsár Máte Sextett és a Rezervátum Orchestra közreműködésével. A zenei produkciók mellett Turi Gábor jazz-szakíró tart visszaemlékezést, az est mentora pedig Geröly Tamás lesz.

További információk az alábbi linken érhetőek el.

A kép forrása: turigabor.hu © Grencsó István

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bach: szonáták és partiták hegedűre Itzhak Perlman előadásában
Our New Orleans: A Benefit Album for the Gulf Coast
Születésének századik évfordulójára

Más művészeti ágakról

A Margó Fesztivál záró napja
irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról
art&design

Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat
Interjú Schwéger Zsófia festőművésszel külföldi felsőoktatásban szerzett tapasztalatokról, kapcsolati háló építéséről és az időbeosztás fontosságáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés