bezár
 

zene

2021. 05. 30.
Paár Julcsi - Hangoló: Kerekerdő
Mesekoncert családoknak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Paár Julcsi - Hangoló: Kerekerdő A koncert a Fonó Budai Zeneházban június 05-én 16:00-tól tekinthető meg – írja a fono.hu.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisujjamnyi legény, akit úgy hívnak, Jancsi. Jancsi bármennyire is apró, álmait követve nyakába veszi a világot, és bejárja a Kerekerdőt. Bármerre téved különös lényekkel, furcsa emberekkel találkozik, de a dal bátorítja, a tánc továbbviszi útján.

Paár Julcsi – Hangoló: Kerekerdő című lemezének bemutató koncertjén megelevenik a mesebeli táj, a varázslatos történet, melynek a hallgatóság is szerves részévé, szereplőjévé válik.

Közreműködnek Paár Julcsi (ének, mese), Csernók Klára (hegedű), Papp Endre (brácsa), Szabó Dániel (cimbalom), Bognár András (bőgő) és Csiki Gergely (tánc).

Jegyek 500 Ft-ért válthatók (2 éves kor alatt a belépés ingyenes). A rendezvény kulturális eseménynek minősül, melyet a kormányrendelet értelmében érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek (applikáció bemutatása is lehetséges) és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják.

További részletekért látogasson el ide!

Fotó: Paár Julcsi Facebook-oldala © Galán Géza

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés