bezár
 

zene

2021. 06. 09.
Batyu-Borbély duó a Fonó Teraszon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Batyu-Borbély duó a Fonó Teraszon Farkas Zoltán „Batyu” és Borbély Mihály ad közös koncertet a Fonó Budai Zeneházban június 17-én – olvasható a Fonó honlapján.

Farkas Zoltán „Batyu” Harangozó-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, néptáncos, koreográfus és Borbély Mihály Lovagkereszt- és Liszt-díjas, a Vujicsics együttes tagjaként pedig Kossuth-díjat is elnyert muzsikus jazztől a népzenén és a néptáncon át a kortárs zenéig kalauzol minden érdeklődőt június 17-én 19:30-tól a Fonó teraszán.

Az esemény ingyenes és a Fonó Teraszról védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

További információért látogasson el ide!

A kép forrása: fono.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
Háttérinterjú Csonka Andrással, a Zeneakadémia programigazgatójával versenyekről, művészeti ügynökségekről, a koncerttermek működéséről
Interjú Boldoczki Gáborral pályakezdésről, menedzsmentről, a művészi felelősségvállalásról

Más művészeti ágakról

Tallér Edina: Lány a város felett című könyvének bemutatója
irodalom

Két napig a test körül Két napig a test körül
A Test-symposium – Irodalom, elmélet és kritika című konferenciáról
A Margó Fesztivál záró napja


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés