bezár
 

zene

2021. 08. 11.
Modern Art Orchestra a Dunán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Modern Art Orchestra a Dunán A Modern Art Orchestra Swings on the Danube címmel lép fel augusztus 20-án és 22-én a Swingin' on the Danube Jazz Festival keretében – olvasható a Facebookon. 

Augusztus 20-án és 22-én különleges eseménnyel készül a Modern Art Orchestra az ünnepre. A zenekar a Nimród Rendezvényhajón áll színpadra a késő délutántól estig tartó Swingin’ on the Danube Jazz Festival programjával. Kétféle koncertet mutatnak be a hajón egymást követően.

A 19:30-kor kezdődő, MAO Swings on the Danube koncerten az ünnephez méltó dallamokkal várja a Modern Art Orchestra az exkluzív programokat kedvelőket a swing jegyében. A közönség a Dunán hajózva részese lehet egy különleges zenei utazásnak: a MAO 19 fős, teljes nagyzenekara színpadra lép.

A koncert közben a publikum megcsodálhatja Budapest belvárosának lélegzetelállító panorámáját. A szervezők négyfogásos, ünnepi vacsoramenüt biztosítanak azok számára, akik szeretnék az estét gasztroélménnyel megkoronázni. Koncertjegyek és vacsorával kombinált jegyek egyaránt elérhetők korlátozott számban az augusztus 22-i programra a következő linken: silver-line.hu

Fotó: Facebook.com/az esemény hivatalos plakátja

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben

Más művészeti ágakról

Csáki László: Kék Pelikan
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés