bezár
 

zene

2021. 08. 11.
Modern Art Orchestra a Dunán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Modern Art Orchestra a Dunán A Modern Art Orchestra Swings on the Danube címmel lép fel augusztus 20-án és 22-én a Swingin' on the Danube Jazz Festival keretében – olvasható a Facebookon. 

Augusztus 20-án és 22-én különleges eseménnyel készül a Modern Art Orchestra az ünnepre. A zenekar a Nimród Rendezvényhajón áll színpadra a késő délutántól estig tartó Swingin’ on the Danube Jazz Festival programjával. Kétféle koncertet mutatnak be a hajón egymást követően.

A 19:30-kor kezdődő, MAO Swings on the Danube koncerten az ünnephez méltó dallamokkal várja a Modern Art Orchestra az exkluzív programokat kedvelőket a swing jegyében. A közönség a Dunán hajózva részese lehet egy különleges zenei utazásnak: a MAO 19 fős, teljes nagyzenekara színpadra lép.

A koncert közben a publikum megcsodálhatja Budapest belvárosának lélegzetelállító panorámáját. A szervezők négyfogásos, ünnepi vacsoramenüt biztosítanak azok számára, akik szeretnék az estét gasztroélménnyel megkoronázni. Koncertjegyek és vacsorával kombinált jegyek egyaránt elérhetők korlátozott számban az augusztus 22-i programra a következő linken: silver-line.hu

Fotó: Facebook.com/az esemény hivatalos plakátja

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról
Ranaldo-Jarmusch-Urselli-Pándi: S/T, 2019; Churning of the Ocean, 2021 – Trost Records
Interjú Boldoczki Gáborral pályakezdésről, menedzsmentről, a művészi felelősségvállalásról

Más művészeti ágakról

irodalom

Mi az erő, amit könyvnek hívnak? Mi az erő, amit könyvnek hívnak?
Ferencz Mónika, Nagy Hajnal Csilla és Érsek-Obádovics Mercédesz kötetbemutatója
Bemutatták K. Horváth Zsolt új kötetét, A bundátlan Vénuszt, Prae Kiadó, 2021
gyerek

Együtt bejárni a szövegeket Együtt bejárni a szövegeket
A Pagony Kiadó bemutatta Fenyő D. György legújabb kötetét
Helga Flatland: Egy modern család című regényének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés