bezár
 

zene

2021. 08. 16.
Alternatív pop a Müpában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Alternatív pop a Müpában A perpētuum ad koncertet a Müpa előcsarnokában augusztus 28-án, 17:00 órakor – olvasható az intézmény honlapján.

A perpētuum zenéjét nem lehet besorolni egy konkrét zenei irányzatba sem, magukat az alternatív pop stílust képviselő zenekarként definiálják. Dalaik több műfajból táplálkoznak, megtalálhatók bennük jazzes, rockos, popos, pszichedelikus és elektronikus elemek is. A zenei sokszínűségre irányuló törekvéseiket angol és magyar nyelven előadott dalszövegeikkel is igyekeznek alátámasztani.

2019 novemberében megnyerték a Babel Laureate World-Jazz Versenyt, melynek köszönhetően 2020 januárjában lehetőségük nyílt bemutatkozni a holland közönség előtt, és márciusban bejutottak a Szimpla Lemming Programba is. 2021-ben második helyezést értek el a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató versenyen. Eddig egy kislemezt és két single-t adtak ki, White Canvas című nagylemezük pedig idén ősszel lát majd napvilágot. A 2020-as Jazz Showcase közönségdíjának nyertese tehát tovább gyűjti az elismeréseket. A perpētuum a Müpa új fesztiválján, a JazzTime-on mutatja be újra, miért érdemesítette őket arra hallgatóságuk, hogy kedvenc zenekaruknak válasszák.

Fotó: a perpetuum Facebook oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

lemezismertető
Interjú Harcsa Veronikával művészi elköteleződésről, érvényesülésről, önkifejezésről

Más művészeti ágakról

színház

Szürreális találkozás báb és ember között Szürreális találkozás báb és ember között
Bunrakuról, óriásokról és marionettről
irodalom

Közösség újraépülőben Közösség újraépülőben
Borsik Miklós és Biró Krisztián kötetbemutatója
gyerek

Együtt bejárni a szövegeket Együtt bejárni a szövegeket
A Pagony Kiadó bemutatta Fenyő D. György legújabb kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés