bezár
 

irodalom

2021. 11. 17.
Zene szóval - programsorozat
Irodalmi és zenei programsorozat a MáraiKultban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zene szóval - programsorozat Irodalmi és zenei programsorozatot tartanak a MáraiKultban október 13-tól december 28-ig. Az eseményen több magyar szerző művét zenei kísérettel hallhatják az érdeklődők.

Október 13-án este hét órakor kezdődött a MáraiKult új programsorozata, a zene szóval. A Grecsó Krisztián – Hrutka Róbert duó koncertje volt az első esemény, amikor a zene és az irodalom egyszerre jelent meg a színpadon. Az őszi időszakot átívelő koncertek során olyan formációkkal találkozhatnak az érdeklődők, mint a Kaláka és Máté Gábor, Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint, Jónás Vera – Závada Péter, vagy a WH zenekar Sena vezetésével. A MáraiKult Díszterében zenével együtt jelennek meg Shakespeare, Kassák Lajos, Grecsó Krisztián, Závada Péter és Kosztolányi Dezső művei.

Zene szóval

Az eseményeken való részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát a szervezők kérésére a kanya.gyongyver@maraikult.hu címen jelezze.

A részletes programokról itt tájékozódhatnak: facebook.com/maraisandormuvhaz/

Kép forrása: https://www.facebook.com/maraisandormuvhaz/

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Határokon innen és túl Határokon innen és túl
Horváth Márk, Lovász Ádám: A határsértés technológiái: Alkalmazott filozófiai tanulmányok a poszthumán állapotról, Kijárat Kiadó / I.T.E.M. Alapítvány, Budapest, 2020.
irodalom

A csengésből a fülkagylódban A csengésből a fülkagylódban
Weeber Luca Borbála volt a Kötetlenül sorozat negyedik vendége
irodalom

Trigonometrikus egyenletektől az orosz regényig Trigonometrikus egyenletektől az orosz regényig
Szabados Attila felolvasóestjével folytatódott a Kötetlenül sorozat

Más művészeti ágakról

színház

Jurányi - Betekinteni egy beláthatatlant Jurányi - Betekinteni egy beláthatatlant
Egy független színházi alkotóbázis hétköznapjai
gyerek

Kormos külső, tiszta szív Kormos külső, tiszta szív
Marék Veronika: Kéményseprő Kelemen, Pagony, 2021
art&design

Planet Budapest 2021
Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés