bezár
 

zene

2021. 11. 26.
Közelgő programok a Müpában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Közelgő programok a Müpában Az ünnepi időszakban és a 2021/22-es évad második felében is kivételes előadókkal, a könnyed és klasszikus műfajok legnevesebb képviselőivel várja a nézőket a budapesti Müpa. Olyan ikonikus formációk koncertjeivel készül az intézmény, mint az Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Charles Lloyd, Daniel és Michael Barenboim, a Clayton-Hamilton Jazz Orchestra és Lee Ritenour - közölte a Müpa csütörtökön az MTI-vel.  

Emir Kusturica  és együttese, a balkáni hangulatú zenét játszó No Smoking Orchestra december 27-én lép a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadára.     

Tíz év után tér vissza a Müpába a szaxofonos Charles Lloyd a 2015-ben megjelent Wild Man Dance című koncertlemez anyagával 2022. január 12-én. Daniel Barenboim zongoraművész és Michael Barenboim hegedűművész Mozart műveiből ad kamaraestet 2022. január 26-án.     

Jövő tavasszal Lee Ritenour és Dave Grusin, majd a Clayton-Hamilton Jazz Orchestra is fellép, valamint folytatódik Palya Bea 2015-ben útnak indított koncertsorozata, amelyen a Törökországban élő Michal Elia Kamalt és együttesét, a Light in Babylont látja vendégül.

A négyzetes kép forrása: www.facebook.com/MupaBudapest

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Palojtay János zongoraművésszel a zenei pálya buktatóiról, dilemmáiról, örömeiről
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Csepregi György válaszol
Interjú Káli Gáborral versenyekről, karrierépítésről, zenei együttműködésekről

Más művészeti ágakról

gyerek

Lépesméz, zseléprint és papírszív Lépesméz, zseléprint és papírszív
Trogmayer Éva és Egervölgyi Lilla Medvemese című első kötetéről
színház

Száz év, egy dráma Száz év, egy dráma
Páros interjú Rák Katival és Czető Bernát Lászlóval
irodalom

A kígyó nyelve A kígyó nyelve
Helyzetjel
irodalom

Az ökológiai doboztól az emberisten víziójáig Az ökológiai doboztól az emberisten víziójáig
Kovács Gábor Szegedi Egyetemen tartott technológiakritikai előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés