bezár
 

zene

2021. 11. 26.
Közelgő programok a Müpában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Közelgő programok a Müpában Az ünnepi időszakban és a 2021/22-es évad második felében is kivételes előadókkal, a könnyed és klasszikus műfajok legnevesebb képviselőivel várja a nézőket a budapesti Müpa. Olyan ikonikus formációk koncertjeivel készül az intézmény, mint az Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Charles Lloyd, Daniel és Michael Barenboim, a Clayton-Hamilton Jazz Orchestra és Lee Ritenour - közölte a Müpa csütörtökön az MTI-vel.  

Emir Kusturica  és együttese, a balkáni hangulatú zenét játszó No Smoking Orchestra december 27-én lép a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadára.     

Tíz év után tér vissza a Müpába a szaxofonos Charles Lloyd a 2015-ben megjelent Wild Man Dance című koncertlemez anyagával 2022. január 12-én. Daniel Barenboim zongoraművész és Michael Barenboim hegedűművész Mozart műveiből ad kamaraestet 2022. január 26-án.     

Jövő tavasszal Lee Ritenour és Dave Grusin, majd a Clayton-Hamilton Jazz Orchestra is fellép, valamint folytatódik Palya Bea 2015-ben útnak indított koncertsorozata, amelyen a Törökországban élő Michal Elia Kamalt és együttesét, a Light in Babylont látja vendégül.

A négyzetes kép forrása: www.facebook.com/MupaBudapest

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben

Más művészeti ágakról

Csáki László: Kék Pelikan
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés