bezár
 

zene

2022. 04. 03.
Segélykoncert a Budapest Parkban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Segélykoncert a Budapest Parkban Mínusz egyedik napi segélykoncerttel indítja szezonját a Budapest Park április 20-án. A számos ismert zenészt felvonultató esemény bevételét az ukrajnai háború miatt kialakult krízishelyzetben helytálló szervezeteknek ajánlják fel.

A megváltott jegyek árával teljes egészében a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid és az UNICEF Magyarország munkáját támogatják - közölték a szervezők az MTI-vel.

A különleges este során öt különböző zenei stíluson kalauzolja végig a nézőket a Delov Jávor által vezetett, több mint egy évtizede működő improvizációs közösség, a Random Trip. A háború civil károsultjait támogató koncerten huszonhat zenész muzsikál három órán keresztül.

A koncertfolyam szereplői között a legismertebb előadóktól (Dés László, Sena, Saiid) a Random Trip-események fellépőin (Schoblocher Barbara, Vitáris Iván, Szebényi Dani) át a fiatal előadókig lesznek zenészek (Analog Balaton, 6363, Saya Noé). A fellépők között lesz az osztrák Lylit (ex-Parov Stelar) és az amerikai Big John Whitfield, továbbá Szendrői Csaba (Elefánt), Eckü (Hősök), Péterffy Lili, MC Kemon (Irie Maffia), Krsa (PASO), Pulius Tibor (Supernem), Cséry Zoltán (Patché), Bata István (Veni, Kéknyúl), Heilig Tomi (Punnany Massif), Zahár Fanni (Soulclap), Gábor Andor (Aranyakkord), Nagy Kristóf (7S) és Dj Q-Cee.

Az április 20-i program a Random Trip és a 7s új, közös projektjével, a Vibe Changers Special bemelegítő szettjével indul, majd öt Random-szettel folytatódik: a rock, a hip-hop, az elektro, a soul és a nu jazz stílus zenei világával. A műsor végén egy össznépi, stílusszintetizáló finálé lesz.

A közönség három különböző értékű küzdőteres, továbbá teraszi adományjegyet is válthat. Azok, akik a koncerten nem tudnak részt venni, de szeretnének a négy szervezet munkájához hozzájárulni, a Budapest Park weboldalán néhány kattintással 999 forintos támogatással tudnak segíteni.

A négyzetes kép forrása: budapestpark.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés