bezár
 

zene

2022. 12. 09.
Az Angelica Leánykar a Zeneakadémián
És a földön békesség a jóakaratú embereknek - A béke karácsonya
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2022. december 20-án az Angelica Leánykar lép fel a Zeneakadémia Nagytermében. Az előadás során felcsendülnek klasszikus kórusművek a karácsony közeledtének szellemében – áll a zeneakademia.hu-n.

Igazi hamisítatlan ünnepi hangulatú karácsonyi hangversennyel készül a Magyar Örökség-díjas, Junior Prima- és Prima-díjas Angelica Leánykar Gráf Zsuzsanna vezényletével. Műsorukon az ünnephez kapcsolódó zenei különlegességek: Kodály Zoltán, Kocsár Miklós, Bárdos Lajos, Max Reger, Liszt Ferenc művei és magyar, valamint más népek karácsonyi muzsikái. A koncerten olyan kiváló művészek lépnek fel az Angelica Leánykarral együtt, mint Vigh Andrea (hárfa), Mészáros Zsolt Máté (orgona), Horváth István (tenor), Székely Anna Lilla és Cseri Kristóf (hegedű), Eri Yamamoto és Magyar Valentin (zongora), valamint a Szent Efrém Férfikar.

A kép forrása: zeneakademia.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében

Más művészeti ágakról

Kiszely Márk volt a Kötetlenül sorozat vendége
A Hét komédia című Plautus-kötet bemutatója
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés