bezár
 

irodalom

2024. 04. 09.
Labdarúgótornával emlékeznek Esterházy Péterre
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A FISZ már ötödik alkalommal szavatolja a nagyobbnál nagyobb szóbeli és játékbeli helyzetfelismeréseket, ami ‘24-ben sem lesz másképp – olvasható az esemény Facebook posztja alatt. Az esemény április 13-án, szombaton kerül megrendezésre, 10:00 és 15:00 óra között.

A labdarúgótornát a futballkedvelő, és a sportot maga is űző író, Esterházy Péter emlékére rendezik meg. A kupán meghívott személyek játszanak, amelyre szeretettel várnak minden futball- és irodalomkedvelőt, hiszen a szünetekben Esterházynak ajánlott felolvasások hallgathatók meg a csapatokban játszó irodalmároktól.

Az esemény április 13-án, szombaton kerül megrendezésre az Újbudai Sportcentrumban, 10:00 és 15:00 óra között. Gyülekező 9:30-tól.

Itt lehet jelezni a részvételt.

Fotók: FISZ

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét
irodalom

A Gyász, hagyaték és túlélet József Attilánál alcímet viselő könyv a Kortárs Kiadó gondozásában látott napvilágot
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése

Más művészeti ágakról

Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés