bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Papp-Zakor Ilka --

felhasználói adatlapja

Papp-Zakor Ilka által feltöltött cikkek:

Blacky
Blacky
Helyzetjel
Ettől fogva Blacky az olvasás bolondja volt, és csak olyankor vesztette el a fejét, ha valahol nyomtatott betűt szimatolt – a Gazdi az ő kedvéért járatta az újságot is. A filantróp igencsak megosztó esetét az első perctől hatalmas érdeklődéssel követte, és hol ennek, hol annak a tábornak adott igazat – annak függvényében, hogy mikor melyik perspektívából íródott a cikk, amely aznap az üggyel kapcsolatban megjelent. - Helyzetjel rovatunkban Papp-Zakor Ilka utolsó tárcáját olvashatják.
A filantróp
A filantróp
Helyzetjel
A megbízó azonban, mint azt sejteni lehet, a megbízás pillanatától fokozatosan elbizonytalanodott. Mivel pedig tudta, mikor számítson a gyilkos látogatására, és úgy gondolta, ezen a ponton a megbízást visszamondani már nem biztos, hogy jó ötlet lenne, elhatározta: bevárja kivégzőjét és szembeszáll vele. – Helyzetjel sorozatunkban Papp-Zakor Ilka tárcáját olvashatják.
Az alvaszállók
Az alvaszállók
Helyzetjel
Álmukban úsznak a halak a halászhálókba. Álmukban vonulnak a marhák vágóhídra. Álmukban dobnak a járókelők alamizsnát a koldus kalapjába, és álmában játszik a koldus egymagában itt a piros, hol a piros-t, hogy ne gebedjen meg munka közben az unalomtól. - Papp Zakor Ilka júliusi tárcáját olvashatják.
A tűz árnyéka
A tűz árnyéka
Helyzetjel
Emiatt vagyok immunis a támadásokra is. Mert van, aki szerint én és a magamfajták hibája, hogy az „illetékesek” nem kerestek még egyéb, civilizált megoldást az égetés helyett. Mások azt mondják, a boszorkányok mellett óhatatlanul elkapok embereket is. Ezzel az állítással egyébként teljesen egyetértek. – Helyzetjel rovatunkban Papp-Zakor Ilka újabb tárcáját olvashatják.
Boróka és Bíborka
Boróka és Bíborka
Helyzetjel
Közös jellemvonásaikhoz tartozott, hogy bármikor készek voltak nevetni, különösen saját magukon; dőltek a röhögéstől, valahányszor rájöttek, hogy felemás cipőben mentek el otthonról, vagy beletört a nyelvük abba a szóba, hogy parallelepipedon, arra viszont, hogy egymást semmiképp se csúfolják ki, sőt meg se mosolyogják, mindig rettentően figyeltek. - Helyzetjel című sorozatunkban Papp-Zakor Ilka második tárcáját olvashatják.
Csak mi
Csak mi
Helyzetjel
Önantropomorfizálásra erősen hajlamos kutyánkról nemrégiben kiderült, szereti, ha felolvasnak neki. (A filmek furcsamód sosem érdekelték.) Édesapám fedezte fel, ő versekkel kísérletezett, mi aztán már inkább csak prózával. - Helyzetjel rovatunkban Papp-Zakor Ilka tárcáját olvashatják.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés