bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Pozsgai Anna Flóra --

felhasználói adatlapja

Pozsgai Anna Flóra által feltöltött cikkek:

Közmédia szerepléstől a színházi ihletforrásig
Közmédia szerepléstől a színházi ihletforrásig
5x5: #szabadaPad – így telt a Ráday Utcai Színházi Találkozó első napja
Idén is megrendezték a Ráday Utcai Színházi Találkozót (RUSZT), november 2. és 5. között. Ebben az évben a szervezők egy rendhagyó eseménnyel is készültek a nézők számára.
A szépséges ártatlanságból az esendő ember felé
A szépséges ártatlanságból az esendő ember felé
Rómeó és Júlia 2. avagy a Gyönyörök Palotájának könyvbemutatója
Rómeó és Júlia szerelmi tragédiájának története a világ színpadait járta körbe. De vajon feltettük-e valaha magunkban azt a kérdést, hogy mi történne, ha a fiatal házaspár végzete nem a mindent felülíró halál lenne? Miként folytatódna az életük?
Csemegézés a női sorsok asztalánál
Csemegézés a női sorsok asztalánál
Háztartásbeli (Storytelling-est és balkáni falatozás csak nőknek) a STEREO Művházban
A STEREO AKT tízéves fennállását ünneplő fesztivál keretében egy különleges este került megrendezésre, ahol a STEREO Művház található. Az esemény, melynek címe Háztartásbeli, a mindennapokat meghatározó, ám ennek ellenére ritkán szóba kerülő társadalmi problémát járt körbe, a láthatatlan munka témáját, melyet legtöbb esetben nők végeznek.
Nevetéssel a nemi sztereotípiák feloldásáért
Nevetéssel a nemi sztereotípiák feloldásáért
Nő létére – improvizált előadás a Kastner Kommunityben
Május 5-én a Kastner Kommunity, találkozóhely, kávézó, közösségi és munkatér adott otthont a Nő létére című improvizált előadássorozatnak, mely arra tesz kísérletet, hogy körbejárja a velünk együtt élő nemi sztereotípiák és egyenlőtlenségek témáját. Az irodalmi szövegrészletek és az improvizációs technika együttes eszközét megragadva ülteti színpadra a látható, illetve a felszín alatt megbúvó szexizmus pillanatait, ami azért lehet különösen érdekes, mert mindenki felfedezheti benne a környezetét, akár önmagát – nemtől függetlenül.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés