bezár
 

film

2018. 12. 03.
Rontó Ralph duplázott a mozis sikerlistán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rontó Ralph duplázott a mozis sikerlistán Második hete verhetetlen a Ralph lezúzza a netet című családi animáció az észak-amerikai mozik kasszasikerlistáján a filmes szaklap Variety.com  becslése alapján.      

A Disney produkciója a hétvégén 25,8 millió dollárt (7,4 milliárd forint) kasszírozott, bár Rontó Ralph története az előző, hálaadásnapi hétvége óta 53 százalékkal esett vissza, ami nem meglepő, a vakáció után általában visszaesik a mozik forgalma. A film Észak-Amerikában meghaladta a 100 millió dolláros bevételt, a nemzetközi piacokon 87 milliónál jár.

A második helyet a Grincs című 3D-s számítógépes animációs film szerezte meg, amely Dr. Seuss azonos című könyvén alapul. A hétvégi 17,7 millió dollár 203,5 millióra növelte az amerikai jegyárbevételét.

A Creed folytatása Michael B. Jordannal és Sylvester Stallonéval a főszerepben ezen a hétvégén a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza 16,8 millióval, bevétele így két hét alatt 81,2 millió dollárra nőtt.

A negyedik helyen végzett a Harry Potter-varázsvilág újabb epizódja, a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei 11,2 millió dolláros jegyárbevétellel, ezzel az észak-amerikai eredménye 134 milliósra duzzadt. A nemzetközi piacok is jól fogadták, összesen mintegy 500 millió folyt be a jegyértékesítésből.

A Fox stúdió Freddie Mercuryról szóló életrajzi filmje, a Bohém rapszódia lett a heti sikerlista ötödik helyezettje 7.9 millió dolláros jegyárbevétellel, észak-amerikai eredménye már 164,3 milliónál jár.

Egyetlen nagy, országos premier volt a csendes, ünnep utáni hétvégén, a The Possession of Hannah Grace című horror a várakozásoknak megfelelően, 6,5 millió dollárral nyitott.

A kép forrása a Filmsor facebook oldala.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész
Az idei Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválról

Más művészeti ágakról

gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés