bezár
 

gyerek

2020. 04. 08.
Online folytatódik a 10. LÜK-bajnokság
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online folytatódik a 10. LÜK-bajnokság A 2019/2020-as tanévben 10. alkalommal rendezik meg a LÜK-bajnokságot, melynek elmaradt fordulóit online fogják pótolni.   

A Móra Kiadó által meghirdetett játékos tanulmányi versenyre rekord számú jelentkezés érkezett. Országszerte több mint 100 iskola közel 5000 alsós diákja méri össze logikáját, ügyességét és kitartását. 

A területi fordulókat hatalmas érdeklődés mellett már az év elején elkezdték, és tavasszal folytatták volna a májusi fővárosi döntőig. Sajnos a járványügyi intézkedések miatt a szervezőnek újra kellett gondolni a bajnokság lebonyolítását, melyhez kidolgoztak egy módszert az elmaradt kistérségi fordulók pótolására. 

A pedagógus szakértők több megoldási lehetőséget figyelembe véve úgy döntöttek, hogy az online otthonoktatásban is széles körben bevált Google Classroom platformot fogják használni.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a tanítók alapos felkészítésének köszönhetően a versenyzők ebben a lebonyolítási módban is kiválóan tudnak majd teljesíteni. Bízunk benne, hogy a jubileumi verseny különleges élményt szerez majd a gyerekeknek, annál is inkább, minthogy eddigi információink szerint a LÜK-bajnokság az egyetlen jelenlegi is zajló országos tanulmányi verseny.” – mondta el Török Ágnes, a Móra Kiadó edukációs projektvezetője.

Kép forrása: Móra Kiadó

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Nem félünk a kortárstól Nem félünk a kortárstól
Kapu - kortársakról tanároknak és szülőknek
gyerek

Keressük meg együtt a 75 éves Harisnyás Pippit
Nyomozós játék indul kisiskolásoknak
gyerek

I. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórum I. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórum
Új időpontban, meghosszabbított határidővel!
Papolczy Péter (William Shakespeare, Szabó Lőrinc): Hogyne szeretnélek? Szonettek három hangra, Tilos az Á, 2019.

Más művészeti ágakról

art&design

Technológia és könyvek összefonódása Technológia és könyvek összefonódása
Mézes Tünde „On the first page” című egyéni kiállításáról
színház

Magára maradni jókor, jó helyen Magára maradni jókor, jó helyen
III. Richárd betiltva a Szkénében
art&design

Godot megérkezése Godot megérkezése
Tárlatvezetés a Godot galéria „KOL-LABOR” című kiállításán
Márton László Nibelung-fordításának bemutatója a Kis Présházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés