bezár
 

gyerek

2020. 04. 08.
Online folytatódik a 10. LÜK-bajnokság
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online folytatódik a 10. LÜK-bajnokság A 2019/2020-as tanévben 10. alkalommal rendezik meg a LÜK-bajnokságot, melynek elmaradt fordulóit online fogják pótolni.   

A Móra Kiadó által meghirdetett játékos tanulmányi versenyre rekord számú jelentkezés érkezett. Országszerte több mint 100 iskola közel 5000 alsós diákja méri össze logikáját, ügyességét és kitartását. 

A területi fordulókat hatalmas érdeklődés mellett már az év elején elkezdték, és tavasszal folytatták volna a májusi fővárosi döntőig. Sajnos a járványügyi intézkedések miatt a szervezőnek újra kellett gondolni a bajnokság lebonyolítását, melyhez kidolgoztak egy módszert az elmaradt kistérségi fordulók pótolására. 

A pedagógus szakértők több megoldási lehetőséget figyelembe véve úgy döntöttek, hogy az online otthonoktatásban is széles körben bevált Google Classroom platformot fogják használni.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a tanítók alapos felkészítésének köszönhetően a versenyzők ebben a lebonyolítási módban is kiválóan tudnak majd teljesíteni. Bízunk benne, hogy a jubileumi verseny különleges élményt szerez majd a gyerekeknek, annál is inkább, minthogy eddigi információink szerint a LÜK-bajnokság az egyetlen jelenlegi is zajló országos tanulmányi verseny.” – mondta el Török Ágnes, a Móra Kiadó edukációs projektvezetője.

Kép forrása: Móra Kiadó

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Zseblámpás könyvek: új könyvsorozat a Pagonytól
Első egyedül olvasós könyvek 7-10 éves gyerekeknek
gyerek

Ugrás a jövőbe! Ugrás a jövőbe!
Kreatív pályázatot hirdet fiataloknak a MOME
Balássy Fanni: Hol is kezdjem. Tilos az Á Könyvek, 2020

Más művészeti ágakról

színház

Vers – színház – film 2.: Lassulóban Vers – színház – film 2.: Lassulóban
A Szavalóverseny 2. része a Katona K:ortárs-sorozatában
A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés