bezár
 

gyerek

2020. 04. 22.
Online Könyvfesztivál a Pagonnyal
Új könyvek, új élmények
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bár a 27. Nemzetközi Könyvfesztivál idén nem tölti meg a Millenáris Parkot, a Pagony Kiadó úgy döntött, online, a Facebookon megrendezi a tervezett könyvbemutatókat és beszélgetéseket április 25-én, hogy az otthon fesztiválozó könyvszerető családoknak izgalmas programot nyújtson.

Április 25-én, szombaton a Pagony Kiadó a Facebook oldalán meseolvasással, játékokkal, online balett órával örvendezteti meg az irodalomkedvelő családokat. Sőt: első alkalommal Berg Judit részleteket mutat be a legfrissebb Rumini-kötetből, ami az év utolsó harmadában fog megjelenni a Pagonynál.

Délelőtt 11 órától Vadadi Adrienn felolvassa Dorci, a legkisebb óvodás című mesekönyvét. Ezt követően fél 12-től bemutatkozik Igaz Dóra Kata és a balett című mesekönyve Balassa Jusztina előadásban, majd a gyerekeknek online balett órát tart Krausz Emese balett oktató. 

16 órától Berg Judit olvas fel a készülő új Rumini-kötetből, fél öttől pedig a Mihályi Csongor és az időgyurma meseregény részleteiről lesz szó, végül a könyv szerzőjével, Bendl Verával beszélget a kiadó, melyre a szülőket várják a képernyő elé. 

További részleteket ide kattintva olvashat.

Kép forrása: Pagony Kiadó

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Pagony kalandséta: szabadtéri kalandjáték a Pagonytól
Biztonságos, szabadtéri családi program
gyerek

Műtárgyak a megállókban
Egy műtárgy – egy kérdés az őskortól a népvándorlás koráig
gyerek

Budapest Street-Story Budapest Street-Story
Pályázati felhívás diákoknak
gyerek

Középpontban a képregény
Képregénypályázatot hirdet a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeuma

Más művészeti ágakról

építészet

Tér-erő-tér Tér-erő-tér
Claus Käpplinger (szerk.): Spaces of Intensity. 3h architects. Birkhäuser, 2020
art&design

Üzenetek a poszt-tisztaság korából Üzenetek a poszt-tisztaság korából
Avagy szeméthalmaz a galériában: Szabó Kristóf „ERROR” című kiállítása
Shakespeare királyai képernyőn és filmvásznon
George Mendeluk: Keserű aratás


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés