bezár
 

gyerek

2020. 05. 08.
Elindult a MeseCentrum
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Elindult a MeseCentrum A blog célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse a minőségi gyerekirodalmat és minden színvonalas gyerekirodalmi kezdeményezésnek teret adjon műfajtól függetlenül. 

A MeseCentrum blog naponta frissülő tartalmakkal, könyvajánlókkal, kritikákkal, interjúkkal, naprakész információkkal, kulturális ajánlókkal várja az olvasókat minden korosztályból. Az alkotók célkitűzései között a következők szerepelnek: a szülőknek és szakmabelieknek útbaigazítást, a pedagógusok számára használható segédanyagokat, módszertani útmutatót adni, követni és dokumentálni az összes fontos gyerekirodalmi eseményt, segíteni elfogulatlanul a könyvek között tájékozódni, főként a kortárs magyar gyerekkönyvek megjelenésére koncentrálni, de a fontos külföldi szerzőket is követni. Gazdag fotóanyag, videós tartalmak, podcastok színesítik a blog kínálatát, valamint több kiváló szerző együttműködése is várható majd a későbbiekben. 

A blog az IGYIC oldaláról elérhető. 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Már lehet nevezni a Pagony Kiadó gyerekirodalmi és illusztrációs pályázatára
gyerek

Kertész Erzsi regényéből készült előadás a Vojtina Bábszínházban

Más művészeti ágakról

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
Alex Garland: Polgárháború
Csáki László: Kék Pelikan
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés