bezár
 

gyerek

2010. 05. 23.
Woody és Buzz, a Toy Story sztárjai Magyarországra látogatnak
Ingyenes, interaktív programok kicsiknek és nagyoknak a Cinema City mozikban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Woody és Buzz, a Toy Story sztárjai Magyarországra látogatnak Már nem kell sokat várnunk és végre láthatjuk a legvidámabb animációs film, a Toy Story legújabb, harmadik részét. Az igazi rajongók még a premier előtt találkozhatnak is a két, már-már legendás főszereplővel, magával Woody-val, a cowboy seriffel, és legjobb barátjával, a csillagharcosok csillagharcosával, Buzz-zal.
A két utolérhetetlen jóbarát június első hétvégéjén látogat Magyarországra, egyenesen Disneyland-ből jönnek hozzánk, hogy minden egyes gyermekkel, kicsikkel és nagyokkal, egyszóval a hazai rajongóikkal személyesen is találkozhassanak. Ideje készíteni a fényképezőgépeket, hiszen ezt a megismételhetetlen pillanatot velük meg kell örökíteni! A szervezők szórakoztató gyerekprogramokkal is színesítik ezt a vidám Toy Story-hétvégét. A helyszíneken különböző programok, játékok, foglalkoztatók várják a gyerekeket, s aki minden játékot kipróbál és a szerencse fiának tudhatja magát (sorsolás útján dől el) premier előtt (2010. június 6., vasárnap délután) az egész családjával együtt megnézheti a Toy Story széria legújabb részét, a Toy Story 3-at, melyben folytatódik a játékok kalandos története.

A VÉGTELENBE ÉS TOVÁBB!

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

A programokon való részvétel ingyenes


Helyszínek, részletes program:


Időpont: 2010. június 5., szombat, 11.00 – 18.00
Helyszín: Cinema City Alle mozi (Allee Bevásárlóközpont, 1117, Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10.)
Programok: foglalkoztatósarok, játéksarok, videosarok, közös fotó lehetőség Buzz-zal és Woody-val, olvasósarok, egész nap kvízjátékok és nyeremények.


Időpont: 2010. június 6., vasárnap, 11.00 – 18.00
Helyszín: Cinema City Aréna mozi (Aréna Plaza, 1087, Budapest, Kerepesi út 9.)
Programok: Disney Csatorna színpad, foglalkoztatósarok, játéksarok, videosarok, közös fotó lehetőség Buzz-zal és Woody-val, olvasósarok, egész nap kvízjátékok és nyeremények.


Egy kis információ Woody-ról és Buzz-ról, hogy kellőképpen készülhessünk a Toy Story-sztárok fogadására:

Woody

Klasszikus cowboy seriff. Felhúzásra beszélő rongybaba, ismertetőjegye, hogy az 50’-es évekbeli „Woody razziája” című TV show szlongenjét hajtogaja minden egyes felhúzáskor. Mindig is Andy kedvenc játéka volt. Annak ellenére, hogy gazdája már felnőtt, rendíthetetlenül hisz abban, hogy Andy még mindig törődik velük. Amikor a játékoknak szembe kell nézniük a változással, a kifürkészhetetlen jövővel, Woody megbizható vezéregyénisége ismét bizonyít, támogatva társait felkiállt: „Senkit sem fognak kidobni!”

Buzz Lightyear

Csillagharcosok csillagharcosa Buzz Lightyear. Az önkéntes hős, az űrvadász akciófigura lézerrel, rugós szárnyakkal és karate mozdulatokra képes modern műanyagjáték. Minden kisfiú álma, így nem csoda, hogy hamar a kicsi Andy kedvencévé és Woody jóbarátjává válik. Régebben magányos harcát vívta a gonosz Zurg császárral, de manapság már csak játékokból álló családja épségért aggódik. Buzz új küldetése már teljesen más és kalandos „utazása” során meglepő dolgok derülnek ki személyiségéről, amikről eddig még sejtelme sem volt.


További információ Woody és Buzz látogatásával kapcsolatban:
www.forumhungary.hu/toystory3

TOY STORY 3. BEMUTATÓ: 2010. június 17.

FÓRUM HUNGARY
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


Más művészeti ágakról

art&design

Traumapanoráma Traumapanoráma
Lázár Kristóf: You can’t take another ache inside your body című kiállításának megnyitóbeszéde
színház

Mindig bennem volt a játék szeretete Mindig bennem volt a játék szeretete
Interjú Szabó K. Istvánnal marosvásárhelyi tanulmányairól, külföldön szerzett rendezői tapasztalatairól és további terveiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés