bezár
 

gyerek

2012. 01. 13.
Kell egy mese! – Bábelőadáshoz meseíró pályázat gyerekeknek
Beérkezési határidő: 2012. január 27. péntek 18 óra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kell egy mese! – Bábelőadáshoz meseíró pályázat gyerekeknek A ZsurigoWorks meseíró pályázatot hirdet 3-tól 14 éves korú gyerekek számára, Perjés Bernadett, művésznevén PapPet illusztrációihoz.
A feladat:

A mesét a PapPet csomagokból elkészíthető papírbáb figurák szerepeltetésével kell írni, a lehető legtöbb figura felhasználásával.
Alsó korhatár nincs, akár óvodáskorúak is részt vehetnek az „írásban”, nyilván szüleik segítségével.

Az első három helyezett meséjét előadják a díjazás napján egy nagy buli keretében, amelyre a nyerteseket, barátaikat, és minden kedves résztvevőt nagy szeretettel invitálnak.

Az egyetlen részvételi feltétel, hogy a mesék ne legyenek hosszabbak felolvasva 15-20 percnél.

A bábok élőben megtekinthetőek a ZsurigoWorks üzletében, virtuálisan a www.zsurigoworks.com web oldalon és a ZsurigoWorks facebook portálján.


A határidő:

A mesék beérkezésének határideje 2012. január 27. péntek 18 óra.

A pályaművek benyújthatók email-en a zsurigoworks@hotmail.com címre, vagy postán és személyesen a 1137 Budapest, Pozsonyi út 34. szám alá, a ZsurigoWorks üzletébe.


A díjak:

Az első három helyezett természetesen az általa kiválasztott PapPet bábcsomagot kapja jutalmul, valamint Bernadett felajánlásában egy általa tervezett, komplett kartonbábszínházat illetve a ZsurigoWorks hozzájárulásában családi állatkerti belépőt.


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


Más művészeti ágakról

lemezismertető
Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról
színház

Lépjünk ki a babaházból! Lépjünk ki a babaházból!
Kartonpapa a Szkénében
színház

Szól bennünk a világ Szól bennünk a világ
Háy János Elem című darabja a Szkénében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés