bezár
 

gyerek

2012. 04. 19.
Kis Könyves Éj
Független könyvesboltok Budapest térképén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kis Könyves Éj Huszonegy független könyvesbolt több mint ötven programmal és különféle kedvezményekkel várja az érdeklődőket a Kis Könyves Éjen, április 20-án. A szervezők a kisebbekre is gondoltak.
Az idei Könyvfesztivállal párhuzamosan debütál a Kis Könyves Éj elnevezésű esemény, melynek szervezői délutáni, esti bóklászásra hívják az érdeklődőket. A rendezvényben résztvevő független könyvesboltok sokféle izgalmas programmal készülnek nem csak felnőttek számára. Íme néhány gyerekprogram a teljesség igénye nélkül: A Pozsonyi Pagonyban lesz diavetítés, lampionkészítés, Gévai Csilla legújabb, Holdfényszüret című könyvéből Margitai Ági olvas fel majd részleteket.

A Keddshop mesés-kézműves-énekes programkombinációval készül,  A kiskakas gyémánt félkrajcárja című meséhez kapcsolódóan lesz például bábkészítés is.

A Budapesti Teleki Tékában kiállítás nyílik a MOME hallgatóinak gyermekkönyv-illusztrációiból. A Két Egér Könyvesbolt többek között Timo Parvela finn író Szerencsekerék című új kötetének bemutatójával csatlakozik a színes programsorozathoz. Lesz felolvasás, dedikálás, és beszélgetés a szerzővel.

További programok, részletek a Kis Könyves Éj weboldalán.


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Boczán Bea --


További írások a rovatból

gyerek

2. Budapesti Illusztrációs Fesztivál 2. Budapesti Illusztrációs Fesztivál
Augusztus 30-ig lehet jelentkezni
gyerek

Bonyolultak a kamaszok? Bonyolultak a kamaszok?
Négy szerző - négy kamaszregény

Más művészeti ágakról

irodalom

Mi az erő, amit könyvnek hívnak? Mi az erő, amit könyvnek hívnak?
Ferencz Mónika, Nagy Hajnal Csilla és Érsek-Obádovics Mercédesz kötetbemutatója
színház

Ítélkezés nélkül Ítélkezés nélkül
Az AlkalMáté Trupp Jordán Adél című előadásáról
irodalom

A hétköznapok esztétikája és a fantasztikus irodalom A hétköznapok esztétikája és a fantasztikus irodalom
Beszélgetés Keserű József új monográfiájáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés