bezár
 

irodalom

2017. 04. 12.
Bookline Könyvek a Könyvfesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bookline Könyvek a Könyvfesztiválon  A Bookline Könyvek könyvfesztiváli újdonságai  

Csíki Mariann: Jóga a boldog gyerekkorért

108 gyakorlat az érzelmek útján

 

A jóga ősi tanításai a kisebbekhez is szólnak. Csíki Mariann könyvében egy olyan mozgásformát mutat be, ami nemcsak a gyermekek egészségét őrzi meg, de fejleszti az érzelmi életüket is: megtanít uralkodni az elmén, kezelni az indulatokat, és segít megküzdeni a világ kihívásaival. A jóga rendszeres gyakorlása az intelligencia és a koncentráció fejlődéséhez is hozzájárul, miközben a gyerek – vagy épp a felnőtt – úgy érzi, a világ legjobb játékában vesz részt.

A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók és elvégezhetők otthoni vagy iskolai környezetben is, a szülő és a pedagógus számára pedig további módszertani javaslatokkal is kiegészülnek. A fényképes illusztrációkkal, játékos leírásokkal ellátott kötetet ugyanakkor a gyerekek is örömmel forgatják majd.

 

Csíki Mariann mesterien varázsolja bele a jóga ősi rendszerét és tanításait a gyerekek világába. Játékkal, érzelemmel, kreativitással, kiterjedt szakmai tapasztalattal és olyan beleéléssel dolgozik, ami mindenkit magával ragad. Ismeri az utat a legmakacsabb gyerek és a legzárkózottabb tinédzser szívéhez is. (Varga Judit, jógaoktató)

Mennyivel boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, higgadtabbak, empatikusabbak és koncentráltabbak lennének gyermekeink ebben a rohanó világban, ha napi szinten gyakorolnák a jógát! Ehhez ad kiváló segítséget Csíki Mariann egyedülálló könyve. (Lábadiné Józsa Mónika, fejlesztőpedagógus)

 

Csíki Mariann több mint tíz éve foglalkozik gyermekjógával, oktatással és mozgásfejlesztéssel. A Jóga–Móka rendszer megalkotója. Fő célja, hogy a mozgás minden nap legyen jelen gyermekeink életében. Ezért hozta létre a Gyermekeink Mozgásáért Egyesületet, ahol már több mint száz lelkes gyermekjóga oktató tevékenykedik.

Csíki Mariann: Jóga a boldog gyerekkorért

http://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/joga-a-boldog-gyerekkorert-108-gyakorlat-az-erzelmek-utjan/ 

 

Jógázzatok velünk a Könyvfesztiválon!

 

Családi jóga Csíki Mariann-nal

április 21., péntek, 16 óra

Helyszín: a Millenáris udvarán, a Bookline stand mellett, rossz idő esetén a D csarnok gyerekbirodalmában

Jóga a boldog gyerekkorért című könyvében Csíki Mariann a kicsiket vezeti be a jóga világába. A Könyvfesztiválon megismerkedhettek a könyvben szereplő gyerekekkel, és együtt jógázhattok Mariann-nal, aki sok meglepetéssel készül.

A jógához a gyerekpólókat és matracokat a Bookline biztosítja, amiket meg is tarthatnak jógázás után a gyerekek.

 

A közös gyermekjóga után Mariann dedikálja a könyvét.

További információ: https://www.facebook.com/events/2262357993990389

 

Dr. Mark Hyman: Viszlát, kilók! Helló, zsír!

A tartós fogyás és életerő titka

 

Itt az idő, hogy eloszlassuk a tévhiteket és megállítsuk a zsírfóbiát! Indul a zsírdiéta az egészségesebb életért és karcsúbb testért!

Dr. Mark Hyman amerikai orvos forradalmian új étrendjét hosszas tudományos kutatómunka alapján állította össze. Könyvében közérthetően mutatja be, hogy nem a zsírfogyasztástól hízunk el; sőt, minél több zsírt fogyasztunk, annál több zsírtól szabadulunk meg, és annál jobban érezük magunkat a bőrünkben.

A pegán diétaként ismertté vált étrend lényege, hogy a zöldségek és húsok mellett valóban hasznos zsírféléket fogyasztunk, mint például a tojás, az olajos magvak, az avokádó vagy az olívaolaj. Évtizedek óta rettegünk a zsíroktól, de ez a beidegződés teljesen indokolatlan. Dr. Hyman zsírdiéta programjának segítségével nemcsak csökken a súlyunk, és javul a közérzetünk, de olyan betegségeket is megelőzhetünk, mint a cukor- és szívbetegség, a demencia vagy a rák. 

A könyvből gyakorlati útmutatást, bevásárlólistát, pompás recepteket és tanácsokat kapunk egy olyan fogyókúrához, mely egyszerre tesz jóllakottá és egészségesebbé.

Dr. Mark Hyman: Viszlát, kilók! Helló, zsír!

http://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/viszlat-kilok-hello-zsir-tartos-fogyas-es-eletero-titka/ 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés