bezár
 

irodalom

2017. 04. 12.
Bookline Könyvek a Könyvfesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bookline Könyvek a Könyvfesztiválon  A Bookline Könyvek könyvfesztiváli újdonságai  

Csíki Mariann: Jóga a boldog gyerekkorért

108 gyakorlat az érzelmek útján

 

A jóga ősi tanításai a kisebbekhez is szólnak. Csíki Mariann könyvében egy olyan mozgásformát mutat be, ami nemcsak a gyermekek egészségét őrzi meg, de fejleszti az érzelmi életüket is: megtanít uralkodni az elmén, kezelni az indulatokat, és segít megküzdeni a világ kihívásaival. A jóga rendszeres gyakorlása az intelligencia és a koncentráció fejlődéséhez is hozzájárul, miközben a gyerek – vagy épp a felnőtt – úgy érzi, a világ legjobb játékában vesz részt.

A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók és elvégezhetők otthoni vagy iskolai környezetben is, a szülő és a pedagógus számára pedig további módszertani javaslatokkal is kiegészülnek. A fényképes illusztrációkkal, játékos leírásokkal ellátott kötetet ugyanakkor a gyerekek is örömmel forgatják majd.

 

Csíki Mariann mesterien varázsolja bele a jóga ősi rendszerét és tanításait a gyerekek világába. Játékkal, érzelemmel, kreativitással, kiterjedt szakmai tapasztalattal és olyan beleéléssel dolgozik, ami mindenkit magával ragad. Ismeri az utat a legmakacsabb gyerek és a legzárkózottabb tinédzser szívéhez is. (Varga Judit, jógaoktató)

Mennyivel boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, higgadtabbak, empatikusabbak és koncentráltabbak lennének gyermekeink ebben a rohanó világban, ha napi szinten gyakorolnák a jógát! Ehhez ad kiváló segítséget Csíki Mariann egyedülálló könyve. (Lábadiné Józsa Mónika, fejlesztőpedagógus)

 

Csíki Mariann több mint tíz éve foglalkozik gyermekjógával, oktatással és mozgásfejlesztéssel. A Jóga–Móka rendszer megalkotója. Fő célja, hogy a mozgás minden nap legyen jelen gyermekeink életében. Ezért hozta létre a Gyermekeink Mozgásáért Egyesületet, ahol már több mint száz lelkes gyermekjóga oktató tevékenykedik.

Csíki Mariann: Jóga a boldog gyerekkorért

http://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/joga-a-boldog-gyerekkorert-108-gyakorlat-az-erzelmek-utjan/ 

 

Jógázzatok velünk a Könyvfesztiválon!

 

Családi jóga Csíki Mariann-nal

április 21., péntek, 16 óra

Helyszín: a Millenáris udvarán, a Bookline stand mellett, rossz idő esetén a D csarnok gyerekbirodalmában

Jóga a boldog gyerekkorért című könyvében Csíki Mariann a kicsiket vezeti be a jóga világába. A Könyvfesztiválon megismerkedhettek a könyvben szereplő gyerekekkel, és együtt jógázhattok Mariann-nal, aki sok meglepetéssel készül.

A jógához a gyerekpólókat és matracokat a Bookline biztosítja, amiket meg is tarthatnak jógázás után a gyerekek.

 

A közös gyermekjóga után Mariann dedikálja a könyvét.

További információ: https://www.facebook.com/events/2262357993990389

 

Dr. Mark Hyman: Viszlát, kilók! Helló, zsír!

A tartós fogyás és életerő titka

 

Itt az idő, hogy eloszlassuk a tévhiteket és megállítsuk a zsírfóbiát! Indul a zsírdiéta az egészségesebb életért és karcsúbb testért!

Dr. Mark Hyman amerikai orvos forradalmian új étrendjét hosszas tudományos kutatómunka alapján állította össze. Könyvében közérthetően mutatja be, hogy nem a zsírfogyasztástól hízunk el; sőt, minél több zsírt fogyasztunk, annál több zsírtól szabadulunk meg, és annál jobban érezük magunkat a bőrünkben.

A pegán diétaként ismertté vált étrend lényege, hogy a zöldségek és húsok mellett valóban hasznos zsírféléket fogyasztunk, mint például a tojás, az olajos magvak, az avokádó vagy az olívaolaj. Évtizedek óta rettegünk a zsíroktól, de ez a beidegződés teljesen indokolatlan. Dr. Hyman zsírdiéta programjának segítségével nemcsak csökken a súlyunk, és javul a közérzetünk, de olyan betegségeket is megelőzhetünk, mint a cukor- és szívbetegség, a demencia vagy a rák. 

A könyvből gyakorlati útmutatást, bevásárlólistát, pompás recepteket és tanácsokat kapunk egy olyan fogyókúrához, mely egyszerre tesz jóllakottá és egészségesebbé.

Dr. Mark Hyman: Viszlát, kilók! Helló, zsír!

http://libri.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/viszlat-kilok-hello-zsir-tartos-fogyas-es-eletero-titka/ 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Helyzetjel: Porto Helyzetjel: Porto
Avagy egy kikötő konzisztenciája
irodalom

Helyzetjel: Terepszemle 4. Helyzetjel: Terepszemle 4.
Nem tudom megmondani, hogy mi lesz
irodalom

Huszonegyedik #3 Huszonegyedik #3
A történetmondás kínzó vágya
irodalom

Sajátos növényvilág tenyészik itt Sajátos növényvilág tenyészik itt
Prae20, Szimpla, 2019., február 22.

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Tehetség és siker hálózatai Tehetség és siker hálózatai
Mi a siker titka? – hálózatok a siker szolgálatában. 2019. március 22. Central European University (Budapest)
Ricotta a TRIP Hajón
színház

Szatirikus passiójáték: így élünk mi Szatirikus passiójáték: így élünk mi
Kerékgyártó István Hurok című műve a Jurányiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés