bezár
 

irodalom

2017. 05. 31.
A Bookline Könyvek könyvheti újdonságai
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Bookline Könyvek könyvheti újdonságai A Bookline Könyvek újdonságai és programja az Ünnepi Könyvhéten

Munk Veronika: Kéjutca – Magyar szex euróért

 

Munk Veronika, az Index újságírója a külvilág számára eddig zárt ajtókat nyitott ki. Szexmunkásokkal, futtatókkal, bordélytulajdonosokkal folytatott számos beszélgetés és többéves kutatómunka eredménye, hogy a Németországban dolgozó magyar prostituáltak világa feltárult.

Egy észak-német kikötőváros piros lámpás utcájában a prostituáltak kétharmada magyar. Magyar a madám, a takarító, a stricik, még a biztonsági őrök is, a környék egyetlen étterme pedig csak magyar ételeket kínál. A lányok kirakatokban állnak, és nem kell tartaniuk a törvény szigorától. Itt még a futtatók és a bordélytulajdonosok is legálisan dolgozhatnak.

A könyv ennek a piros lámpás negyednek a részletes képét rajzolja meg, nem elhallgatva az intim részleteket sem. Élvezik a lányok a szexet? Gyakran kapnak el betegségeket? Mennyibe kerül egy fuvar? Jobb az utcán, mint kabinban dolgozni? Milyen összetételű a vendégkör?

A Kéjutca egy zárt, titkokkal teli világba nyújt bepillantást, ahol a pénz, a szex és az állandó veszély a kiszolgáltatottsággal és egy jobb élet reményével keveredik.

 

Munk Vera ízlése, szociológusi alapossága és a kiszolgáltatottak iránti érzékenysége volt a biztosíték, hogy a riportokból izgalmas, fontos könyv szülessen.” Kepes András

Munk Veronika: Kéjutca – Magyar szex euróért

 

Dedikálások

 

Bookline, 129-es stand – Vörösmarty tér

június 9. péntek

17 óra Csíki Mariann

június 11. vasárnap

11 óra Munk Veronika

 

Bookline Könyvek a Margó Fesztiválon

 

Munk Veronika: Kéjutca könyvbemutató

Margó Fesztivál, június 08., 20 óra

Premier Kultcafé, Nagyterem

A szerzővel Varró Szilvia beszélget
Közreműködik: Pálos Hanna és Sebhelyi Viktória szociológus 

Munk Veronika, az Index újságírója a külvilág számára eddig zárt ajtókat nyitott ki most megjelenő, Kéjutca – Magyar szex euróért című könyvében. Szexmunkásokkal, futtatókkal, bordélytulajdonosokkal folytatott számos beszélgetés és többéves kutatómunka eredménye, hogy a Németországban dolgozó magyar prostituáltak világa feltárult.

 

További információ: https://www.facebook.com/events/1352283998173522/ 

 

Családi jóga Csíki Mariann-nal

Margó Fesztivál, Gyerekmargó

június 10., szombat, 10 óra

Petőfi Irodalmi Múzeum Udvar

 

Sok szeretettel várjuk a gyerekeket egy közös jógázásra június 10-én 10 órától, ahol az érzelmek útján fogunk haladni. A jógához a gyerekpólókat és a matracokat a Bookline biztosítja, amiket meg is tarthatnak jógázás után a gyerekek.
A jóga után Mariann dedikálja Jóga a boldog gyerekkorért című könyvét, amiben a kicsiket vezeti be a jóga világába.

További információ: https://www.facebook.com/events/231802883986667 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Lesi Zoltán: A tökéletes német nő I. Lesi Zoltán: A tökéletes német nő I.
A szerző előadásában
irodalom

A poszthumán rejtély megfejtése A poszthumán rejtély megfejtése
Késelés Villával a Nyitott Műhelyben

Más művészeti ágakról

A Budapest Bábszínház online előadása
színház

Audiovizuális színházélmény mindenkinek Audiovizuális színházélmény mindenkinek
Kulturális javaslatok otthonra


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés