bezár
 

zene

2011. 07. 27.
Hollywoodból érkezett a szegedi Carmen énekese
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hollywood-i énekes lép színpadra a szegedi Carmenben: a többszörös Grammy-díjas Nmon Ford hírességek szomszédjában lakott a film fővárosában. Az élményoperát már próbálják a Dóm téren.
Will Smith és Kirsten Dunst lakott a szomszédos utcákban. Hollywood szélén éltem korábban is és most is, arrafelé rengeteg tv-sztár lakik, a filmcsillagok a belső kerületekbe költöznek inkább. Ricky Martinnal is találkoztam több alkalommal. Egyik nagy élményem, hogy Disneylandben összefutottam Michael Jacksonnal – meséli Nmon Ford, a Szegedi Szabadtéri Játékok Escamillo-ja.

A többszörös Grammy-díjas, gyönyörű afro-amerikai sztár elképedt a Dóm téri színpad hatalmas méretein, pedig látott már egyet s mást pályája során. Escamillot legalább tíz különböző színpadi feldolgozásban énekelte. Ahogyan ő fogalmazott: Kerényi Miklós Gábor rendezésében a buja torreádor egy igazi „médiakurva”. Minden figyelmet magának szeretne. Az előadásban kamerákkal dolgozunk, gigantikus posztereken vetítenek ki – magyarázza nevetve.

Kedd este, az első szabadtéri próbán Nmon hahotázva fogadta saját képmását, rögtön lefotózta és telefonján átküldte a tengerentúlra családjának. Ez a hideg nekem már olyan, mintha tél lenne. Los Angelesben születtem, ahhoz vagyok szokva, hogy folyton süt a nap.

Az élményoperát a héten gőzerővel próbálják: az előadást – és a legszexisebb operaénekesnek is kikiáltott Nmon Ford-ot – pénteken és szombaton láthatja a közönség Szegeden.

 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Interjú Vizin Viktóriával eltérő kulturális tapasztalatokról, a külföldre költözés fontos állomásairól
Interjú Zombola Péterrel motivációról, alkalmazott zenéről, a kortárs zene médiajelenlétéről

Más művészeti ágakról

DH_BUDAPEST konferencia – 2022. 11. 23-25.
színház

A Dagerrotípia Fodor Tamás rendezésében a Stúdió K színházban
Beszélgetés Hermann Zoltánnal, a KRE gyermek-és ifjúsági irodalom szak vezető oktatójával


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés