bezár
 

art&design

2013. 04. 29.
Art from Vienna meets a Kertész29 Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Art from Vienna meets a Kertész29 Galériában A Kertész29 Galériában a nagyszabású harmadik szülinapi party és a galéria művészeti közösségének kiállítása után most Osztrák festőművészek mutatkoznak be. A Bécsi Vienna Travel Galery hat művésze: Christine Cézanne-Thauss, Ulrike Greifeneder, Gerald Grünwerth, Andrea Groier, Urte Schütt és Peter Wirth.
A két Galéria közti szoros baráti kapcsolat jól példázza a két ország történelmi és kulturális koherenciáját és nyitottságát egymás iránt. A hat művész alkotásai bepillantást adnak az osztrák kortárs képzőművészet egy szeletébe. A kiállítást megnyitja Dr. Matits Ferenc művészettörténész, közreműködik Méhes Adrián, zenész. A belépés díjtalan! A tárlat május 3-án 19 órakor nyílik és május 29-ig látható. szerdától péntekig, 14-18 óráig. Cím : Budapest, VII. ker. Kertész u. 29.

Bővebb információ a galéria honlapján!


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

A Gonosz Bálna A Gonosz Bálna
Posztszocialista vakuemlékek és megidézett gyermekkor az ISBN Galériában
art&design

A nemzetközi vérkeringés felé A nemzetközi vérkeringés felé
Háttérinterjú Kukla Krisztián kurátorral a magyar művészet nemzetközi kapcsolatairól, a járványhelyzet művészeti világra gyakorolt hatásairól, a Leopold Bloom díj és az aqb jövőjéről
art&design

Vallás, mint társadalmi tudat Vallás, mint társadalmi tudat
Vendég+látás kiállítás Pannonhalmán
art&design

Hommage à Róna Viktor Hommage à Róna Viktor
„Herceg a vasfüggöny mögött”

Más művészeti ágakról

Márton László Nibelung-fordításának bemutatója a Kis Présházban
Interjú Ubrankovics Júlia színésznővel filmes és színházi szerepeiről, amerikai tapasztalatairól
színház

Lápos és az akkumulátor Lápos és az akkumulátor
A Független Színház Falunap című előadásáról
színház

Olykor lefelé tart a felfele vezető út Olykor lefelé tart a felfele vezető út
Interjú Goda Gáborral a MINDEN (is) premier kapcsán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés