bezár
 

art&design

2013. 04. 29.
Art from Vienna meets a Kertész29 Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Art from Vienna meets a Kertész29 Galériában A Kertész29 Galériában a nagyszabású harmadik szülinapi party és a galéria művészeti közösségének kiállítása után most Osztrák festőművészek mutatkoznak be. A Bécsi Vienna Travel Galery hat művésze: Christine Cézanne-Thauss, Ulrike Greifeneder, Gerald Grünwerth, Andrea Groier, Urte Schütt és Peter Wirth.
A két Galéria közti szoros baráti kapcsolat jól példázza a két ország történelmi és kulturális koherenciáját és nyitottságát egymás iránt. A hat művész alkotásai bepillantást adnak az osztrák kortárs képzőművészet egy szeletébe. A kiállítást megnyitja Dr. Matits Ferenc művészettörténész, közreműködik Méhes Adrián, zenész. A belépés díjtalan! A tárlat május 3-án 19 órakor nyílik és május 29-ig látható. szerdától péntekig, 14-18 óráig. Cím : Budapest, VII. ker. Kertész u. 29.

Bővebb információ a galéria honlapján!


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Disszidensek Disszidensek
A magyar performansz története 1966–2018 (3): Disszidens művészek: Altorjay, Szentjóby, Baksa-Soós, Halász, Kántor, Najmányi, Botond, Tót... (1967–79)
art&design

Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem
Interjú Ősz Gábor képzőművésszel a holland kortárs képzőművészeti életről, a műgyűjtőkről és a holland-magyar intézményi különbségekről

Más művészeti ágakról

irodalom

Kabaiak a horizonton Kabaiak a horizonton
A Kabai fivérek kötetbemutatója a Kis Présházban
Háttérinterjú Kukla Krisztián kurátorral a magyar művészet nemzetközi kapcsolatairól, a járványhelyzet művészeti világra gyakorolt hatásairól, a Leopold Bloom díj és az aqb jövőjéről
irodalom

Huszonegyedik #15 Huszonegyedik #15
A jövőből jövő lövő
Fókuszban a női filmek és alkotók


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés