bezár
 

film

2020. 09. 29.
Szolidaritási virrasztás szerda este az SZFE autonómiája mellett
Workshopok, zenés programok, felolvasások, valamint dráma- és társasjátékok várják az érdeklődőket 
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szolidaritási virrasztás szerda este az SZFE autonómiája mellett Az SZFE vezetőségének felmondási ideje szeptember 30-ról október 1-re lejár. Egyetemi hallgatók szolidaritásuk kifejezéseképp egy közös virrasztásra invitálják a támogatásukat kifejezni vágyókat. A résztvevők az Egyetem téren fognak gyülekezni 18 órától. 

"Mutassuk meg, hogy a szabad oktatás közös ügyünk! Mi, hallgatók felelősséget érzünk a kultúránkért, a Szabad Oktatásért, a Szabad Egyetemért. Legyen a tudás: érték. A beszéd: párbeszéd. Az egyetem: szabad. A kultúra nemzeti alap! Nem hallgatunk!" - olvasható az esemény leírásában.

A járványra való tekintettel orrot és szájat eltakaró maszk viselése a virrasztás egész időtartama alatt kötelező. A demonstráció pártpolitikától független, ezért kérik, hogy politikai pártok szimbólumait ne használja senki. Az esemény sajtónyilvános. 

A programokról, valamint az általános tudnivalókról itt találhatók részletes információk. 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!
A nemzetközi versenyprogram filmjei a 9. Friss Hús Budapesti Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon

Más művészeti ágakról

Tallér Edina: Lány a város felett című könyvének bemutatója
színház

Mi lesz a bádognyulakkal? Mi lesz a bádognyulakkal?
Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém a B32-ben
irodalom

De vajon mi az, ami rejtve marad? De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés