bezár
 

zene

2021. 07. 11.
Munkatársakat keres a Magyar Zene Háza
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Munkatársakat keres a Magyar Zene Háza Változatos szerepkörökben keres munkatársakat a Magyar Zene Háza – olvasható a ligetbudapest.hu weboldalon.

A házunk sokszínű, interaktív zenei intézmény, ahol egy zenetörténeti kiállítás és több koncerthelyszín is helyet kap. Ezeket egy emberközpontú, mindenki számára nyitott, játékos zenepedagógiai program köti majd össze. Ezt fogjuk mi együtt megalkotni és megszervezni. Gondolhattok iskoláscsoportok látogatására a zenetörténeti kiállítás termeiben, ahol pedagógusaink együtt énekelnek majd a gyerekcsoportokkal, közösen játszanak karmesterest vagy beszélgetnek az érzelmekről az operák kapcsán. Vagy képzeljetek el olyan koncerteket, ami előtt a közönség már egy pár hetes minikurzus keretében megtanulta pár darabját a fellépőknek, így a koncerten aktívan is bevonódik. Lesznek szabadegyetemi programjaink, ahol interaktív formában tanulhat többet látogatónk a zenéről, kultúrákról, a világról, vagy épp saját magáról – írják.

Jelentkezni július 30-ig a zenepedagogia@zenehaza.com e-mail címen lehet egy önéletrajz és egy motivációs levél elküldésével. 

Részletekért és a szerepkörök megtekintéséért látogass el ide!

Négyzetes kép a leadben: zenehaza.com

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Vizin Viktóriával eltérő kulturális tapasztalatokról, a külföldre költözés fontos állomásairól
A Prae körkérdése zeneszerzőkhőz: Mezei Szilárd válaszol
Adalékok Harnoncourt Máté-passiójához
Háttérinterjú Balogh Máté Andrással, a kortársPRos Kft. és az Art is Business Egyesület alapítójával a kulturális és a forprofit szféra egymásra találásáról, igényekről és lehetőségekről

Más művészeti ágakról

irodalom

Vlagyimir Georgijevics Szorokin és M. Nagy Miklós beszélgetése a PesText Fesztiválon
art&design

Kis Présház, 2022. szeptember 18., 20 óra


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés