bezár
 

irodalom

2022. 05. 28.
A MASZRE felhívása szerzői jogdíj folyósításához
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A MASZRE felhívása szerzői jogdíj folyósításához A Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete felhívja a szerzőket, hogy műveik 2022. december 16-ig történő bejelentésével járuljanak hozzá a művek nyilvántartásba vételéhez és ezáltal a szerzői jogdíj folyósításához.

A MASZRE (Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete) felhívja a szak- és szépirodalmi szerzőket (fordítókat, valamint jogutódaikat), azaz a reprográfiai jogosultakat, hogy a 2021-ben Magyarországon megjelent műveik bejelentésével, valamint a kifizetéshez szükséges adataik közlésével járuljanak hozzá műveik nyilvántartásba vételéhez, a jogdíj folyósításához.

Az Egyesület Felosztási Szabályzata értelmében minden olyan szerző, fordító és jogutód (természetes személy) jogosult reprográfiai jogdíjra, aki 2021-ben, papíralapú könyvben vagy folyóiratban Magyarországon megjelent művét 2022. december 16-ig bejelenti. A megállapított reprográfiai jogdíjat a fenti határidőig folyamatosan fizetjük.

A kitöltött és aláírt adatlapot lehetőleg e-mailben, az info@maszre.hu címen vagy ha erre nincs mód, akkor postán, a MASZRE 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49. címre szíveskedjen elküldeni.

A jogdíj megállapításához szükséges regisztrációs lap megtalálható és letölthető a www.maszre.hu oldalon, a Műbejelentés címszó alatt.

A reprográfiai jogosultak személyes adatainak nyilvántartása és kezelése kizárólag a jogdíj felosztását szolgálja, az Egyesület szigorúan betartja az adatvédelemre, illetve a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvényi rendelkezéseket.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Peter Handke: Kísérlet a fáradtságról, Typotex, Budapest, 2022
Vaktérkép
Kötetlenül: Veszprémi Szilveszter

Más művészeti ágakról

David Leitch: A gyilkos járat
Neked már megvan a heti Praedád?
gyerek

MINTÁZATOK – Na de mihez kezdjünk velük?


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés