bezár
 

film

2011. 07. 01.
A Mokép-Pannónia mutatja be Magyarországon Ralph Fiennes első rendezését
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Mokép-Pannónia mutatja be Magyarországon Ralph Fiennes első rendezését Az Európai Filmdíjas Ralph Fiennes idei Berlinalén debütált Coriolanus című filmjét 2011. december 2-án mutatja be az Egyesült Államokban a forgalmazó The Weinstein Company. A filmnek magyarországi moziforgalmazója is lesz, a Mokép-Pannónia 2012 első hónapjaira irányozta előre a premiert.
Shakespeare drámájának feldolgozásában Ralph Fiennes maga alakítja Coriolanust, Róma száműzött hősét, aki szövetséget köt egykori ellenségével, Tullus Aufidiusszal (Gerald Butler). Kettejük véres hadjárata brutális leszámolásba torkollik.

A klasszikus történet modern adaptációját egyes külföldi kritikusok a 300 és az Apokalipszis, most találkozásának tartják, melyben továbbá olyan színészek szerepelnek még, mint Vanessa Redgrave, Brian Cox és az idei Arany Pálma – nyertes The Tree of Life főszereplője, Jessica Chastain.

Az eddig 7.1-es tetszési indexű film imdb-oldalát itt nézhetitek meg!

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Magnus von Horn: SWEAT
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!
Viktor Kosakovskiy: Gunda
A nemzetközi versenyprogram filmjei a 9. Friss Hús Budapesti Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon

Más művészeti ágakról

irodalom

Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő
Beszélgetés Kutasy Mercédesz műfordítóval
színház

Shakespeare, amikor magyar és abszurd Shakespeare, amikor magyar és abszurd
Hamlear a Gyulai Várszínházban
irodalom

Termőtestek Termőtestek
Sepsi László regényrészlete a Prae spekulatív fikció témájú számából
színház

Kinek szól a taps? Kinek szól a taps?
III. Richárd Gyulán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés