bezár
 

art&design

2011. 08. 04.
Képzőművészeti szabadiskola Sárospatakon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Holnap ismét megnyitja kapuit az Urbán György Nemzetközi Képzőművészeti Szabadiskola és Ifjúsági Művésztelep Sárospatakon.
Az ART ÉRT Alapítvány megrendezésében, augusztus 5-én, 18.00 órakor nyílik a Pataki Öregdiákok Vendégházában, a 2010-ben tizenkettedeik alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi képzőművészezi szabadiskola. Erdélyből és Németországból idén is érkeznek hallgatók a művészeti kurzusra.

A 2009-es évben Gubis-díjat elnyert hallgató, Fazekas Ágnes kiállítása augusztus 6-án 17.00 órakor nyílik az ART ÉRT Galériában (Szent Erzsébet u. 26.).

Idén a szabadiskolán tanító művészek: Aknay János Kossuth- és Munkácsy-díjas festőművész, Csetneki József képzőművész, Stark István képzőművész és Wrobel Péter Barcsay-díjas képzőművész.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat
Interjú Schwéger Zsófia festőművésszel külföldi felsőoktatásban szerzett tapasztalatokról, kapcsolati háló építéséről és az időbeosztás fontosságáról
art&design

Archivált otthonaink Archivált otthonaink
A „Mikhail Bushkov & Olga Bushkova «ZRH»” című kiállításról
art&design

Láthatóvá tett láthatatlan? – Avagy a császár új ruhája Láthatóvá tett láthatatlan? – Avagy a császár új ruhája
A Godot Labor „Fiktív Kiállításáról”
art&design

Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan
aqb, ProjectSpace – Mátrai Erik: „Ellipszisek”

Más művészeti ágakról

irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról
Háttérinterjú Csonka Andrással, a Zeneakadémia programigazgatójával versenyekről, művészeti ügynökségekről, a koncerttermek működéséről
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés