bezár
 

színház

2018. 04. 21.
Spanyolországban is fellép a Recirquel
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Spanyolországban is fellép a Recirquel A spanyolországi Santanderben lép fel pénteken a Recirquel újcirkusz társulat, amely Kantábria legjelentősebb kulturális központjában, a Palacio Festivalesben több mint 1500 néző előtt mutatja be Párizs éjjel című darabját.

A magyar társulat a rangos nemzetközi kulturális produkcióknak, többek közt a Santanderi Nemzetközi Fesztiválnak is otthont adó kulturális központ meghívására érkezett Spanyolországba - áll a társulat közleményében.

Szkéné színház

A Párizs éjjel az elmúlt két évben Bogotától Párizsig a világ számos színházában aratott szakmai és közönségsikert, tavaly a világ egyik legnagyobb művészeti seregszemléjén, az Edinburgh Fringe-en mintegy tízezer néző, köztük csaknem száz színházigazgató látta a darabot.

A spanyolországi fellépést követően a Párizs Éjjelt idén nyáron többek közt angliai Latitude Fesztiválon, és az északi-európai országok legnagyobb kulturális seregszemléjének számító Bergeni Nemzetközi Fesztiválon is bemutatják. A darab Magyarországon legközelebb április 25-én és 26-án lesz látható a Müpában, valamint a júliusban a Művészetek Völgyében.
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle
színház

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én a József Attila Színházban
John a Latinovitsban

Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés