bezár
 

zene

2019. 10. 08.
A U2 producerével dolgozik új szólólemezén Lobó-Szalóky Lázár
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
A U2 producerével dolgozik új szólólemezén Lobó-Szalóky Lázár A U2 producerével, Tim Palmerrel dolgozik új szólólemezén Lobó-Szalóky Lázár énekes-zenész.

Lobó-Szalóky Lázár elmondta: Tim Palmer a U2 mellett Bon Jovi, David Bowie és a Goo Goo Dolls producereként szerzett hírnevet. Első közös munkájuk a Nyitva című dal, amelyet a napokban mutatott be.

A dal arról szól, hogy a mostani fiatal generáció tagjai sokszor nem elég kitartóak, nem tesznek meg mindent az álmaikért - tette hozzá Lobó-Szalóky Lázár, aki szólóprojektje mellett a Dirty Slippers frontembereként ismert. Kitért arra is: a dal magyar és angol változatban is elkészült.

Kép: ripost.hu
 

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Kamaszlélektan szépirodalmi köntösben
Színház a karanténból: Milo Rau LENIN című előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés