bezár
 

art&design

2019. 10. 11.
Desigh Hét - Művészeti és designképzőhelyek országos börzéje az Óbudai Egyetemen
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Desigh Hét - Művészeti és designképzőhelyek országos börzéje az Óbudai Egyetemen Művészeti és designképzőhelyek országos iskolabörzéjének ad otthont pénteken és szombaton az Óbudai Egyetem.

A felsőoktatási intézmény MTI-hez eljuttatott tájékoztatója szerint a rendezvényen, amely a Design Hét Budapest programsorozat része, felsőoktatási intézmények, művészeti és műszaki karok, kreatív képzést nyújtó iskolák mutatkoznak be.

Az eseményen lehetőség nyílik arra is, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok, a designszakmák iránt érdeklődők kötetlenül és közvetlenül találkozhassanak a képzőhelyek legjavával.

A továbbtanulási lehetőségeket 18 oktatási intézmény mutatja be design és más művészeti területeken, a standoknál a résztvevők első kézből juthatnak információkhoz.
 

HIRDETÉS

banner

Kép: https://www.facebook.com/budapestdesignweek/

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

A kivi ízű sárga C betű A kivi ízű sárga C betű
Látni a hangokat és ízlelni a színeket: a szinesztézia egy neurológiai jelenség, amely időről-időre inspirálta legnagyobb művészeinket
art&design

Egy utópia újrafelfedezése Egy utópia újrafelfedezése
Mattis Teutsch – Avantgárd és konstruktív realizmus című kiállításáról
art&design

Hogyha a Hold rá fátylat ereszt Hogyha a Hold rá fátylat ereszt
Lánnyá válik, sírni kezd

Más művészeti ágakról

Kettős interjú a Békeidő rendezőjével, Hajdu Szabolccsal és a film egyik meghatározó szereplőjével, Wrochna Fannival
The Lazys: Tropical Hazards (2018)
Anna Winger, Alexa Karolinski: Unorthodox


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés