bezár
 

zene

2019. 11. 12.
Harmadik Ember Fesztivál és Összművészeti Találkozó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Harmadik Ember Fesztivál és Összművészeti Találkozó Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre november 20 és 23 között a Harmadik Ember Fesztivál és Összművészeti Találkozó.

A találkozó célja az önszerveződő, neoprogresszív, neounderground, avantgarde és kísérleti művészeti ágazatok felkarolása, bemutatása. Zenei műfajai többek között az industrial, noise, experimental, postmetal, drone- és darkambient, stoner-psychedelic és a metadark. A különféle programok alatt két térben is rendeznek majd koncerteket.

Az első napon a kiállítások, installációk és performanszok lesznek a középpontban, méghozzá  az RS9-ben ( Bp. VII.Ker . Rumbach Sebestyén utca 9 ). A találkozó többi része a Három Hollóban kerül megrendezésre.

A későbbiekben már több más művészeti ág is képviseli magát, például irodalom, hanginstalláció, konceptuális művészet, vizuál-installáció, noise előadás, akcionista installáció, számos zenei formációval együtt, amelyek különböző műfajokban alkotnak. 

További információk és részletes program itt.

Kép forrása itt.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Philippe Jaroussky 20
Október 30-án fellépett a Yellow Mood és a Folksteps a Három Hollóban
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében
zene

Az improvizatív zene ünnepe Budapesten Az improvizatív zene ünnepe Budapesten
Mats Gustafsson az Újbuda Jazz fesztiválon

Más művészeti ágakról

art&design

Au revoir, Au Revoir! Au revoir, Au Revoir!
Véget ért a fotókiállítás a BTM Vármúzeumában
színház

Hoztam is, meg nem is Hoztam is, meg nem is
Szeretett vezérünk őspremier a Szkéné Színházban
irodalom

Hogy néz ki a krimiíró, ha nő? Hogy néz ki a krimiíró, ha nő?
Egy női krimiíró mindennapjai 3.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés