bezár
 

zene

2019. 11. 12.
Harmadik Ember Fesztivál és Összművészeti Találkozó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Harmadik Ember Fesztivál és Összművészeti Találkozó Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre november 20 és 23 között a Harmadik Ember Fesztivál és Összművészeti Találkozó.

A találkozó célja az önszerveződő, neoprogresszív, neounderground, avantgarde és kísérleti művészeti ágazatok felkarolása, bemutatása. Zenei műfajai többek között az industrial, noise, experimental, postmetal, drone- és darkambient, stoner-psychedelic és a metadark. A különféle programok alatt két térben is rendeznek majd koncerteket.

Az első napon a kiállítások, installációk és performanszok lesznek a középpontban, méghozzá  az RS9-ben ( Bp. VII.Ker . Rumbach Sebestyén utca 9 ). A találkozó többi része a Három Hollóban kerül megrendezésre.

A későbbiekben már több más művészeti ág is képviseli magát, például irodalom, hanginstalláció, konceptuális művészet, vizuál-installáció, noise előadás, akcionista installáció, számos zenei formációval együtt, amelyek különböző műfajokban alkotnak. 

További információk és részletes program itt.

Kép forrása itt.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében
David Trippett zenetörténész Liszt Ferenc operatöredékéről

Más művészeti ágakról

A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés