bezár
 

zene

2019. 12. 11.
Budapestre hívták Paul McCartney-t
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Budapestre hívták Paul McCartney-t A The Bits Beatles emlékzenekar emlékzenekar január 18-i koncertjére várják Paul McCartney-t a budapesti Akvárium Klubba.

Január 18-án fellép a magyarországi The Bits Beatles emlékzenekar, amely autentikus felállásban idézi fel a Beatles dalait az Akvárium Klubban. Az eseményre meghívták az egykori beatle-t, az azóta is elismert és viághírű Paul McCartney-t. "Egyetlen kézfogásra vagyunk Paul-tól. Évek óta baráti kapcsolatot ápolunk Paul McCartney legendás, hegedűalakú basszusgitárjának készítőivel, a Höfner gitárgyárral, így személyesen tudtuk őt meghívni. Nick Wass, a Höfner cég marketingigazgatója rendszeresen tartja a kapcsolatot vele és segített eljuttatni az üzenetünket Paul-nak. Tudjuk, hogy megkapta a meghívást és nagyon várjuk a válaszát."  – mondta Derecskei Zsolt, a zenekar frontembere.

Let It Be Forever című új műsorukkal a Beatles utolsó albumának 50. évfordulójára is megemlékeznek. A Let It Be 1970 májusában jelent meg, rajta az ikonikussá vált címadó dallal.  Ezt követően a Beatles nem adott ki több albumot közösen, mindenki ment a maga útjára. Paul McCartney a feloszlást követően is sikeres zenész maradt, és még ma is sokan elmennek, hogy meghallgathassák tőle a Blackbird vagy a Pipes Of Peace című szerzeményét.

Kép forrása: Pinterest

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Opera a karanténból: Jacques Offenbach Hoffmann meséi című operája Párizsból
Green Day: Father of All Motherfuckers (2020)
Interjú Vajda Gergely/Gregory Vajdával előadó-művészetről és zeneszerzésről, a kritikai diskurzusról, Amerikáról

Más művészeti ágakról

Kettős interjú a Békeidő rendezőjével, Hajdu Szabolccsal és a film egyik meghatározó szereplőjével, Wrochna Fannival


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés