bezár
 

irodalom

2020. 02. 07.
Költő, író a nappaliban
Lakásszeminárium Zuglóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Költő, író a nappaliban Hamarosan, február 27-én indul a Lakásszeminárium új sorozata, a Költő (vagy író) a nappaliban. A kivételes alkalommal szűk körben lehet tartalmas időt tölteni kedves szerzőkkel! Regisztráció: lakasszeminarium@gmail.com

A Lakásszeminárium új sorozata, a Költő (vagy író) a nappaliban eseményein Visy Beatrix kortárs alkotókat hív vendégségbe, a meghívott természetesen azt csinál, amit akar. De mivel némileg udvarias, beszélget és felolvas műveiből a többi vendég kedvéért. Egy zuglói magánlakás barátságos közege, a kis létszámú közönség lehetőséget teremt szakmai, emberi mélyfúrásokra, kötetlen beszélgetésre, szerző és olvasó természetes kapcsolódására, egymásra hangolódására. E rendkívüli eseményeken megtudható lesz, mire gondol(t) a költő. Továbbá az is kiderül, hogy melyik a szerző legkedvesebb vagy legutáltabb festménye, szobra, installációja stb. Az események második részében közös műértelmezést szerveznek a szerzővel. Minden résztvevő kap egy pohár bort is, aminek fajtáját, esetleg évjáratát a meghívott költői, író választja meg.

A lakáskoncertekhez, lakásszínházakhoz hasonlóan otthon, barátságos környezetben, házigazda és vendégei egy magánlakásban merülnek bele egy alkotó világába.

2020. tavaszán vendégek

Szálinger Balázs – február 27., csütörtök

Mécs Anna – március 19. csütörtök

Závada Pál – április 2., csütörtök

Fehér Renátó – április 17., péntek

Szvoren Edina – május 7., csütörtök

Tompa Andrea – május 22., péntek

A házigazda: Visy Beatrix irodalomtörténész, kritikus.

Regisztráció: lakasszeminarium@gmail.com

A részvétel regisztrációhoz kötött, a szervezők 20 embert tudnak fogadni a regisztrációk sorrendjében. A bérlettel rendelkezők automatikusan előnyt élveznek.

Információk

Részvételi díj: 3200 Ft/alkalom, mintegy három óra. Fizetés előre átutalással vagy a helyszínen, készpénzben.

Bérlet 6 alkalomra: 16 000 Ft – Így olcsóbb, és regisztráció esetén biztos a hely. (Bankszámlaszám és áfásszámla-igénylés gyors e-mail-váltásban kérhető: lakasszeminarium@gmail.com)

Helyszín: egy zuglói magánlakás, öt percre a Bosnyáktól, regisztrációkor kiderül, pontosan hol.

Időpont/időtartam: 18.00-21.00

Költő, író a nappaliban

Fotók: Marjai János, Szilágyi Lenke, Németh Dániel, Szabó J. Judit

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Kékszakállú-thriller a Bayerische Staatsoperből
Beszámoló a 10. Frankofón Filmnapok és Fesztivál programjáról
A Budapest Bábszínház online előadása


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés