bezár
 

film

2020. 03. 25.
Van történeted az alkoholról?
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Van történeted az alkoholról? Kisfilm- és videópályázatot hirdet a Fogadó középiskolásoknak Van történeted az alkoholról? címmel.

A videópályázat azzal a céllal indul, hogy felhívják a figyelmet a túlzott alkoholfogyasztás veszélyeire és következményeire, valamint meghallják, mit gondol a témáról a középiskolás generáció.

A filmek beérkezési határideje 2020. május 17.

További információ és pályázati kiírás a Fogadó honlapján olvasható.

Kép, forrás: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálat

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

70. Berlinale, február 20–március 1.
Clint Eastwood: Richard Jewell balladája
Interjú Erdély Mátyással az operatőri hivatásról, a siker kérdéseiről, a kamera mögött álló művész hazai és külföldi lehetőségeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés