bezár
 

zene

2020. 05. 19.
Keresik a legjobb karanténzenéket
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Keresik a legjobb karanténzenéket Zenei producerek számára írt ki pályázatot a Telekom Electronic Beats, június 7. éjfélig várják azok jelentkezését, akik önkéntes karanténjuk alatt írtak vagy írnak friss zenéket.

A kezdeményezés az egy hónappal ezelőtt útjára indult SzpottoljOtthon streamsorozat nyomán született meg. A pályázat arra irányul, hogy felkutassák Magyarország legkreatívabb otthoni zenekészítőit, akik eddig még nem tudták áttörni a figyelem falát, pedig megérdemelnék. Mindemellett azoknak a már ismert underground zenészeknek is szól a lehetőség, akik most fellépések nélkül maradtak a járvány miatt.

A beküldött zenéket a műfaj elismert képviselői bírálják el, a legjobb munkák hivatalosan kiadott válogatásokra kerülnek fel, amelyeket a Telekom Electronic Beats a Selected Sounds kiadóval közösen jelentet meg, professzionális maszteringet követően. A kiválasztott zenék szerzői pénzjutalomban részesülnek, egy dal videóklipet kap, egy 25 év alatti fiatal kezdő producernek pedig MagentaKraft különdíjat ítélnek oda, amely egy masztering kurzussal és egy Elektron Digitakt dobgéppel jár.

A Telekom Electronic Beats folyamatosan frissített Spotify lejátszási listáin már futó hármas tematika alapján Popping, Clubbing, és Xperimenting kategóriában lehet indulni 2 és 8 perc közötti felvételekkel. A pályázat kiírása az electronicbeats.hu-n található.

Képek: Telekom
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről

Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
A 14. Frankofón Filmnapokról
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés