bezár
 

irodalom

2020. 08. 17.
Irodalom Fehérváron???
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Irodalom Fehérváron??? A Fehérvári Irodalmi Napok az idei évtől kezdve nemcsak megnevezésében, hanem a gyakorlatban is közösségi fesztivállá válik. Ezért közösségi finanszírozási rendszert indítottak a szervezők, a fesztivál megvalósításához mindenkire is szükség van. Ha számodra is fontos az irodalmi élet és a vidéki városok kultúrája, támogathatod a fesztivált – értesítették a szervezők a prae.hu művészeti portált.  

A FIN – Fehérvári Irodalmi Napok közösségi irodalmi fesztivál, amelyet 2016 után ötödször rendeznek meg Székesfehérváron. A városban az elmúlt évtizedben több helyszínen zajlottak sikeres irodalmi sorozatok, és zajlanak ma is, a FIN célja, hogy ezeket összefogja, és egy négynapos fesztivál keretében tárja az irodalom iránt érdeklődők elé. Az eseménysorozat alkalmat nyújt arra, hogy a város különböző kulturális színterei is bemutatkozzanak, és kapcsolatot teremtsenek a kortárs képzőművészet, a huszadik századi képzőművészet, a gasztronómiai hagyományok, a mai szubkulturális terek, a hagyományos kulturális intézmények és a kortárs irodalom között.

A már meghirdetett programokat pedig a FIN Facebook-oldalán lehet megnézni

 

Az adománygyűjtő oldal: https://adjukossze.hu/kampany/2062

FIN

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Csáki László: Kék Pelikan
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés