bezár
 

art&design

2020. 10. 07.
Családbarát Múzeum elismerést nyert a Ludwig Múzeum
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Családbarát Múzeum elismerést nyert a Ludwig Múzeum A családbarát múzeumi működés elismerésére szakmai díjat alapított 2020-ban a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK). A kezdeményezés szervesen illeszkedik a kormányzat 2017-ben indított Családbarát ország nevű országos projektjéhez, amelynek része a pályázati úton elnyerhető, minőséget jelző márka, a Családbarát védjegy.

A kezdeményezés célja, hogy a múzeumok szolgáltatásaikat, infrastruktúrájukat, programjaikat „családbaráttá” tegyék, és elősegítsék a különféle családtípusok minőségi időtöltését, valamint erősítsék ezt az értékrendet és támogassák a családot, mint mikroközösséget, továbbá fejlesszék és bővítsék az őket célzó oktatási, nevelési és szociális tevékenységeiket.

Az elismerést első alkalommal 2020. szeptember 28-án vehették át az erre érdemes intézmények a 18. Országos Múzeumpedagógiai Évnyitó keretében.

A Családbarát Múzeum címet elnyerők nemcsak oklevelet kaptak, de három éven keresztül használhatják a minősítést igazoló „logó”-t, illetve online csatornáikon és kiadványaikban kommunikálhatják, hogy részesültek az elismerésben.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Mindörökké vér és arany Mindörökké vér és arany
A magyar performansz története 1966–2018 (5): Nyugati magyar performansz: Monty Cantsin (1976-), Botond (1988–2010)
art&design

Nők a döntéseik fogságában? Nők a döntéseik fogságában?
Gáspár Annamária „Do you have a choice?” című kiállításáról
art&design

Létjel-aktualizáció Létjel-aktualizáció
A magyar performansz története 1966–2018 (2): 1968, Bauer Sándor (1969), Galántai György és a Balatonboglári Kápolnaműterem (1970–73), Hajas Tibor (1974–79)
art&design

A figura reinkarnációi A figura reinkarnációi
Széljegyzetek a „Figura” című kiállításhoz

Más művészeti ágakról

gyerek

Nem félünk a kortárstól Nem félünk a kortárstól
Kapu - kortársakról tanároknak és szülőknek
színház

Mi ez a mutyuli a színpadon? Mi ez a mutyuli a színpadon?
Gombrowicz Yvonne című darabja a Maladype Színházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés