bezár
 

film

2020. 10. 11.
Káel Csabával tárgyal hétfőn az SZFE küldöttsége
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Káel Csabával tárgyal hétfőn az SZFE küldöttsége Bár a kormánybiztos csak az oktatók delegációját invitálta egyeztetésre, a küldöttség tagjai között hallgatók is lesznek. 

A továbbiakban az egyetem közleményét közöljük. 

"Káel Csaba, mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos, megkereste és formális beszélgetésre invitálta a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatóinak delegációját.

Egyetemünk polgárai eddig is, és a továbbiakban is az átláthatóság, a tények és az egyenlő felek közötti párbeszéd elkötelezett híveiként vettek, és kívánnak részt venni a modellváltás körül kialakult vitában. Amennyiben lehetőség nyílik arra, hogy autonómiára való törekvéseinket releváns tárgyalópartnernek tolmácsolhassuk, készen állunk rá.

A kormánybiztos meghívását október 12. hétfőre az Egyetem közössége elfogadta, a küldöttség tagjai közé az oktatókon kívül hallgatókat is delegálunk, hiszen a közös jövőnk a tét."

2020. 10. 11."

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Denis Villeneuve: Dűne – Második rész
Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Prikler Mátyás: Hatalom

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés