bezár
 

irodalom

2020. 11. 01.
Irodalmi estek novemberben a PIM-ben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Irodalmi estek novemberben a PIM-ben A Petőfi Irodalmi Ügynökség Kárpát-medencei Igazgatósága (KMI) négyestés irodalmi sorozatot indít a fővárosi Petőfi Irodalmi Múzeumban szerdán.

A sorozatban a KMI 12 program szerzői lépnek fel és beszélgetnek többek közt történelemről, irodalmi marketingről, hitről és pályakezdésről.

Az első est vendégei Bene Zoltán, Száraz Miklós György és (online kapcsolással) Majoros Sándor írók lesznek, akik a Historikus idők nyomában - Történelem az irodalomban címmel folytatnak kötetlen eszmecserét Luzsicza István irodalmi szerkesztővel. Közreműködik Honfi Imre Olivér zenész és Turi Bálint színművész.

A járványhelyzet miatt a helyszíni közönség maximális létszáma 50 lehet, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, így a megjelenési szándékot előzetesen jelezni kell - írja a közlemény. A műsor élő online adásban is követhető lesz a PIM videómegosztó csatornáján és a KMI Szerzőbár közösségi oldalán is.

A sorozat további fellépői lesznek november 16-án Bék Timur, Marcsák Gergely, Nagy Lea, Regős Mátyás és az Eleven Költők Társasága zenei formáció; november 23-án Kürti László és Szálinger Balázs, december 2-án pedig Iancu Laura, Lövétei Lázár László és Zsille Gábor.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés