bezár
 

zene

2021. 03. 11.
Elhunyt Gonda János
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elhunyt Gonda János Halálának hírét szerda reggel tudatta fia, temetéséről a család később intézkedik

Hosszan tartó, évekig méltósággal viselt súlyos betegsége következtében, 89 évesen, kedd éjszaka elhunyt Gonda János, Széchenyi- és Erkel-díjas zenepedagógus, zongoraművész, zeneszerző, a Magyar Jazz Szövetség alapítója és örökös tiszteletbeli elnöke. Személyének elvesztése hatalmas fájdalom a szervezet és az egész magyar jazz társadalom számára, emlékét kegyelettel megőrzik. 
 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az Ivan and the Parazol: Mást vártam című daláról
A 2021. február 19-i előadások


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés