bezár
 

zene

2021. 03. 12.
2021 májusában két napra Budapest lesz a dalszerzés fővárosa
Kedvezményes jegyárakkal jön májusban a DEX
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2021 májusában két napra Budapest lesz a dalszerzés fővárosa Az Artisjus szervezéséban két napra Budapestre érkezik a Dalszerző Expo - idén is a dalszerzők számára jelent majd egyedülálló fejlődési, kapcsolatépítési lehetőséget a DEX.  

A járványhelyzetnek megfelelő biztonsági intézkedésekkel rendezik meg 2021. május 26-27-én negyedik alkalommal a Dalszerző Expót. Az alkotók új ismereteket szerezhetnek, inspirálódhatnak  és új kapcsolatokat teremthetnek.

A látogatók  külföldi és magyar dalszerzők, zenei szakemberek műhelytitkaiba pillanthatnak be. Lesznek előadások, workshopok, egyéni tanácsadások.

Az Artisjus célja ezzel elősegíteni a szerzők tudatosabbá válását, lehetőséget teremteni a szakmai fejlődésüknek, közösséget szeretnének építeni a műhelyek és az alkotók számára.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 180-as Csoport című kötet bemutatója
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés