bezár
 

zene

2021. 03. 12.
2021 májusában két napra Budapest lesz a dalszerzés fővárosa
Kedvezményes jegyárakkal jön májusban a DEX
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2021 májusában két napra Budapest lesz a dalszerzés fővárosa Az Artisjus szervezéséban két napra Budapestre érkezik a Dalszerző Expo - idén is a dalszerzők számára jelent majd egyedülálló fejlődési, kapcsolatépítési lehetőséget a DEX.  

A járványhelyzetnek megfelelő biztonsági intézkedésekkel rendezik meg 2021. május 26-27-én negyedik alkalommal a Dalszerző Expót. Az alkotók új ismereteket szerezhetnek, inspirálódhatnak  és új kapcsolatokat teremthetnek.

A látogatók  külföldi és magyar dalszerzők, zenei szakemberek műhelytitkaiba pillanthatnak be. Lesznek előadások, workshopok, egyéni tanácsadások.

Az Artisjus célja ezzel elősegíteni a szerzők tudatosabbá válását, lehetőséget teremteni a szakmai fejlődésüknek, közösséget szeretnének építeni a műhelyek és az alkotók számára.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében
zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
A 2021. február 18-i előadások

Más művészeti ágakról

art&design

Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan
Artus, Kapcsolótér – Bodóczky István: „Játsszuk azt, hogy meghaltunk”
irodalom

Tóbiás Krisztián regényrészlete: Kisrózsifalva Tóbiás Krisztián regényrészlete: Kisrózsifalva
A Prae folyóirat Ragály-számából


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés